Latvijas Republika
LATVIJAS REPUBLIKA
JŪRMALAS PILSĒTAS DOMES
LĒMUMS
Jūrmalā

Mainīts ar Domes 2001. gada 4. jūlija 265. lēmumu

1998.gada 14.maijāNr.525

Par Jūrmalas izglītības iestāžu
reorganizāciju

1&

Saskaņā ar Jūrmalas pilsētas domes izglītības iestāžu pilnveides komisijas izstrādāto programmu, Jūrmalas 1.vidusskolas skolas padomes lūgumu, 1998.gada 4.maija sociālo, medicīnas, izglītības un kultūras jautājumu komitejas lēmumu, Jūrmalas pilsētas dome nolemj:

Sākotnēji Izmaiņa ar Domes 2001. gada 4. jūlija 265. lēmumu
  1. Reorganizēt Jūrmalas 1.vidusskolu par Jūrmalas pilsētas ģimnāziju ar nosaukumu "Jūrmalas 1.ģimnāzija" līdz 1998.gada 30.jūnijam.

  2. Apstiprināt Jūrmalas 1.ģimnāzijas nolikumu saskaņā ar 1.pielikumu.

  1. Šā lēmuma izpildes kontroli uzdot Jūrmalas skolu valdes priekšsēdētājai V.REINKAITEI.

2&

Saskaņā ar Jūrmalas pilsētas domes izglītības iestāžu pilnveides komisijas izstrādāto programmu un 1998.gada 4.maija izglītības, sociālo, medicīnas un kultūras jautājumu komitejas lēmumu, Jūrmalas pilsētas dome nolemj:

  1. Reorganizēt sākumskolu "Zvaniņš" par nepilno pamatskolu ar nosaukumu "Jūrmalas pilsētas pamatskola "Zvaniņš"" līdz 1998.gada 30.jūnijam.

  2. Apstiprināt Jūrmalas pilsētas pamatskolas "Zvaniņš" nolikumu saskaņā ar 2.pielikumu.

  3. Šā lēmuma izpildes kontroli uzdot Jūrmalas skolu valdes priekšsēdētājai V.REINKAITEI.

3&

Saskaņā ar Jūrmalas pilsētas domes izglītības iestāžu pilnveides komisijas izstrādāto programmu un 1998.gada 4.maija izglītības, sociālo, medicīnas un kultūras jautājumu komitejas lēmumu, Jūrmalas pilsētas dome nolemj:

  1. Reorganizēt Jūrmalas pilsētas Bērnu un jauniešu arodizglītības centru par Jūrmalas skolu valdes autoapmācības centru ar nosaukumu "Jūrmalas skolu valdes autoapmācības centrs" līdz 1998.gada 30.jūnijam.

  2. Apstiprināt Jūrmalas skolu valdes autoapmācības centra nolikumu saskaņā ar 3.pielikumu.

  3. Uzdot Jūrmalas pilsētas Bērnu un jauniešu arodizglītības centra direktoram V.ZŪBERGAM līdz 1998.gada 20.maijam brīdināt centra darbiniekus par iestādes reorganizāciju.

  4. Uzdot Jūrmalas skolu valdes priekšsēdētājai V.REINKAITEI līdz 1998.gada 20.maijam izstrādāt Jūrmalas pilsētas domes rīkojuma projektu par Jūrmalas pilsētas Bērnu un jauniešu arodizglītības centra reorganizācijas komisiju.

  5. Šā lēmuma izpildes kontroli uzdot Jūrmalas skolu valdes priekšsēdētājai V.REINKAITEI.

Priekšsēdētājs        L.Alksnis