Latvijas Republika

LATVIJAS REPUBLIKA
JŪRMALAS PILSĒTAS DOMES
LĒMUMS
Jūrmalā
1999.gada 13.maijāNr.469

Par nomas līguma noslēgšanu ar
SIA "DL un PARTNERI"

Pamatojoties uz Jūrmalas pilsētas privatizācijas, nedzīvojamā un vasarnīcu fonda telpu izmantošanas komisijas 1999.gada 14.aprīļa lēmumu, Jūrmalas pilsētas dome nolemj:

  1. Pamatojoties uz sabiedrības ar ierobežotu atbildību "DL un PARTNERI" iesniegumu, noteikt, ka tā ir likvidējamā pašvaldības uzņēmuma "Jūrmalas servisa centrs" saistību pārņēmēja.

  2. Noslēgt līgumu ar sabiedrību ar ierobežotu atbildību "DL un PARTNERI" (reģistrācijas Nr.000327320, juridiskā adrese - Rīga, Grīvas ielā 11/2-6) par kempinga "Jaunķemeri" Jūrmalā, Kolkas ielā 6 nomu uz pieciem gadiem atpūtas kompleksa izveidei, nosakot nomas maksu saskaņā ar Jūrmalas pilsētas domes noteiktajām telpu nomas maksas likmēm un iekasējot to tikai sezonas laikā (no 1.maija līdz 1.oktobrim).

  3. Uzdot domes komercnodaļai (G.Jubele) pēc PU "Jūrmalas servisa centrs" saistību nodošanas-pieņemšanas akta noformēšanas, mēneša laikā sagatavot šā lēmuma 2.punktā minēto nomas līgumu.

  4. Uzdot domes nekustamā īpašuma nodaļai (A.Smeltere) mēneša laikā pēc saistību nodošanas-pieņemšanas akta noformēšanas, sagatavot zemesgabala Jūrmalā, Kolkas ielā 6 nomas līgumu uz pieciem gadiem, saskaņā ar Jūrmalas pilsētas zemes komisijas apstiprināto zemesgabala plānu un, nosakot zemes nomas maksu saskaņā ar Jūrmalas pilsētas domes noteiktajām zemes nomas likmēm.

Priekšsēdētājs          L.Alksnis