Latvijas Republika

LATVIJAS REPUBLIKA
JŪRMALAS PILSĒTAS DOMES
LĒMUMS
Jūrmalā

Mainīts ar Domes 1999. gada 21. jūlija 722. lēmumu

1999.gada 27.maijāNr.574

Par kompleksa "Villa Marta"
projektēšanu

Jūrmalas pilsētas domes arhitektūras un plānošanas pārvaldē iesniegts skiču projekts "Villa Marta" kompleksa Jūrmalā, Bulduru prospektā 10, 12, 14, 16, 18 un Vidus prospektā 17 tālākai attīstībai. Projekta autors - arhitekts M. von Gerkans un SIA "Vincents", būvētājs - zemesgabala īpašniece A.K. Būvniecības priekšlikums izskatīts arhitektūras un plānošanas pārvaldē un tam, saskaņā ar Būvniecības likuma prasībām, organizēta publiskā apspriešana. Iepazīstoties ar skiču projektu un noklausoties ziņojumu par sabiedriskās apspriedes rezultātiem, Jūrmalas pilsētas dome nolemj:

  1. Atļaut kompleksa "Villa Marta" projektēšanu zemesgabalos Jūrmalā, Bulduru prospektā 10, 12, 14, 16, 18 un Vidus prospektā 17 atbilstoši arhitekta M. von Gerkana un SIA "Vincents" projektu grupas izstrādātajam skiču projektam, kurā paredzēta tenisa halles izbūve zemesgabalos Bulduru prospektā 18 un Vidus prospektā 17, parka izveidošana zemesgabalos Bulduru prospektā 10, 12 un esošā peldbaseina ēkas rekonstrukcija zemesgabalā Bulduru prospektā 16 tādā kārtā izveidojot arhitektoniski vienotu ansambli.


  2. Sākotnēji Izmaiņa ar Domes 1999. gada 21. jūlija 722. lēmumu
    Atļaut 3.līnijas posma no Bulduru prospekta līdz Vidus prospektam nomu, uzliekot par pienākumu būvētājai izbūvēt kājinieku ceļu 20 metrus no 3.līnijas uz Vienības prospekta pusi. Atļaut 3.līnijas posma no Bulduru prospekta līdz Vidus prospektam nomu, uzliekot par pienākumu būvētājai izbūvēt kājinieku ceļu 20 metrus no 3.līnijas uz Vienības prospekta pusi.

    Pieņemt zināšanai, ka būvētāja atsakās no nomas maksas par kājinieku ceļa izmantošanu.

  3. Uzdot domes būvvaldei (A.Kļaviņš):

    3.1. desmit dienu laikā pēc domes lēmuma pieņemšanas sagatavot un izsniegt arhitektūras un plānošanas uzdevumu;
    3.2. apkopot pasūtītāja iesniegtos inženiertīklu u.c. ieinteresēto dienestu izsniegtos tehniskos noteikumus objekta projektēšanai;
    3.3. sagatavot un noslēgt zemes nomas līgumu saskaņā ar Latvijas Republikas likumdošanu par 3.līnijas posma no Bulduru prospekta līdz Vidus prospektam nomu uz pieciem gadiem;
    Sākotnēji Izmaiņa ar Domes 1999. gada 21. jūlija 722. lēmumu
    3.4. pieņemt īpašumā būvētājas piedāvāto zemesgabala daļu apmēram 800 kv.m platībā Bulduru prospektā 18. 3.4. Pieņemt zināšanai, ka projekta pasūtītājs ziedo Jūrmalas pilsētas labiekārtošanai Ls 120000.

  4. Lēmuma izpildes kontroli uzdot domes priekšsēdētājam L.Alksnim.
Priekšsēdētājs         L.Alksnis