Latvijas Republika

LATVIJAS REPUBLIKA
JŪRMALAS PILSĒTAS DOMES
LĒMUMS
Jūrmalā

Zaudējis spēku ar Domes 2003. gada 6. augusta 5. instrukciju

1999.gada 29.jūlijāNr.741

Par atvieglojumiem kurināmā
iegādei

Lai atbalstītu Jūrmalas pilsētas maznodrošinātos iedzīvotājus un uzlabotu iedzīvotāju apgādi ar kurināmo, Jūrmalas pilsētas dome nolemj:

  1. Noteikt, ka tiesības iegādāties kurināmo ar 100% atlaidi, aizpildot iztikas līdzekļu deklarāciju, ir ģimenēm, kuras atbilst trūcīgas ģimenes statusam saskaņā ar Latvijas Republikas Ministru kabineta 1996.gada 26.marta noteikumiem nr.75 "Noteikumi par trūcīgo ģimeņu sociālās palīdzības pabalstu un trūcīgo ģimeņu materiālā stāvokļa novērtēšanu" (Ls 28,67).

  2. Noteikt, ka tiesības iegādāties kurināmo ar 50% atlaidi un saņemt transporta kompensāciju (līdz Ls 12) par kurināmā piegādi, aizpildot iztikas līdzekļu deklarāciju, ir vientuļiem nestrādājošiem I un II grupas invalīdiem, nepamatoti represētām personām un vientuļiem nestrādājošiem pensionāriem, ja viņu ienākumi nepārsniedz Ls 60 mēnesī.

  3. Noteikt, ka tiesības iegādāties kurināmo ar 50% atlaidi, aizpildot iztikas līdzekļu deklarāciju, ir personām vai ģimenēm, kuru ienākumi uz vienu ģimenes locekli nepārsniedz Ls 45 mēnesī.

  4. Noteikt, ka lēmuma 1., 2. un 3.punktā minētās personas noteikto atlaidi saņem pēc Jūrmalas pilsētas labklājības pārvaldes slēdziena.

  5. Noteikt šādus normatīvus cietā kurināmā iegādei:

    5.1 malka 2 steri gadā vienam cilvēkam, bet ne vairāk kā 8 steri ģimenei;
    5.2 ogles 1 t gadā vienam cilvēkam, bet ne vairāk kā 4 t ģimenei.

    Noteikt, ka malkas un ogļu iegādes minimālie normatīvi atsevišķi dzīvojošam cilvēkam var atbilst ģimenei noteiktiem minimāliem normatīviem.

  6. Uzdot Jūrmalas pilsētas labklājības pārvaldei (L.Grobiņa) noslēgt līgumu ar sertificētām firmām par kurināmā iegādi. Atsevišķos gadījumos pabalstu kurināmā iegādei, pēc iesniedzēja motivēta lūguma, var izmaksāt pieprasītājam.

  7. Uzdot lēmuma izpildes kontroli domes priekšsēdētāja vietniekam A.Henkelam.

  8. Atcelt Jūrmalas pilsētas domes 1997.gada 18.decembra lēmumu nr.889 "Par atvieglojumiem kurināmā iegādei".
Priekšsēdētājs        L.Alksnis