Latvijas Republika

LATVIJAS REPUBLIKA
JŪRMALAS PILSĒTAS DOMES
LĒMUMS
Jūrmalā

Mainīts ar Domes 2001. gada 1. augusta 356. lēmumu

1999.gada 9.decembrīNr.1215

Par bezpeļņas organizācijas pašvaldības
sabiedrības ar ierobežotu atbildību
"Kauguru primārās veselības aprūpes centrs"
statūtu apstiprināšanu

Pamatojoties uz Latvijas Republikas likumu "Par valsts un pašvaldības uzņēmumu pārveidošanu statūtsabiedrībā", kā arī uz sociālo, medicīnas, izglītības un kultūras jautājumu komitejas 1999.gada 22.novembra lēmumu, Jūrmalas pilsētas dome nolemj:

  1. Apstiprināt bezpeļņas organizācijas pašvaldības sabiedrības ar ierobežotu atbildību "Kauguru primārās veselības aprūpes centrs" (turpmāk tekstā - sabiedrība) statūtus saskaņā ar 1.pielikumu.

  2. Noteikt, ka sabiedrības pamatkapitālu veido pamatlīdzekļi un mazvērtīgais inventārs, kuru bilances vērtība uz 1999.gada 1.decembri ir Ls 35 107 (trīsdesmit pieci tūkstoši viens simts septiņi lati) saskaņā ar 2.pielikumu.

  3. Noteikt, ka sabiedrības direktorei - galvenajai ārstei S.Kairišai ir pirmā paraksta tiesības uz bankas un citiem dokumentiem.


  4. Sākotnēji Izmaiņa ar Domes 2001. gada 1. augusta 356. lēmumu
    Iecelt Jūrmalas pilsētas labklājības pārvaldes vadītājas vietnieci R.Mežu par pašvaldības pilnvarnieci sabiedrībā uz 5 (pieciem) gadiem noslēdzot pilnvarojuma līgumu, paredzot darba samaksu Ls 100 mēnesī.
    Atcelts

  5. Uzdot pašvaldības pilnvarniecei R.Mežai domes vārdā parakstīt sabiedrības reģistrēšanas pieteikumu Latvijas Republikas Uzņēmumu reģistram.

  6. Uzdot sabiedrības direktorei - galvenajai ārstei S.Kairišai:

    6.1 14 dienu laikā pēc statūtu parakstīšanas organizēt sabiedrības reģistrēšanai nepieciešamo dokumentu iesniegšanu un reģistrētu dokumentu saņemšanu Latvijas Republikas Uzņēmumu reģistrā;
    6.2 mēneša laikā nodot Jūrmalas pilsētas domes bilancē ēku Jūrmalā, Raiņa ielā 98a - sākotnējā bilances vērtība Ls 82 586, nolietojums Ls 33 878, atlikusī bilances vērtība uz 1999.gada 1.decembri Ls 48 708.

  7. Iecelt B.Kudori (sertifikāts nr.93) par sabiedrības zvērinātu revidenti uz 3 (trijiem) gadiem.

  8. Apstiprināt pārveidojamā pašvaldības bezpeļņas uzņēmuma "Kauguru poliklīnika" slēguma bilanci saskaņā ar 3.pielikumu.

  9. Apstiprināt sabiedrības sākuma bilanci saskaņā ar 4.pielikumu.

  10. Apstiprināt sabiedrības deklarāciju saskaņā ar 5.pielikumu.

  11. Piešķirt BOP SIA "Kauguru poliklīnika" no domes rezerves fonda Ls 500 ar sabiedrības reģistrēšanu saistītiem izdevumiem.

  12. Pilnvarot domes priekšsēdētāju L.Alksni parakstīt sabiedrības statūtus.

  13. Lēmuma izpildes kontroli uzdot domes priekšsēdētāja vietniekam A.Henkelam.
Priekšsēdētāja 1.vietnieks       A.Tampe


1.pielikums
Apstiprināts ar Jūrmalas pilsētas domes
1999.gada 9.decembra lēmumu nr.1215

Reģistrēti

Latvijas Republikas
Uzņēmumu Reģistrā

_______.gada_______________
nr._________________

Bezpeļņas organizācijas pašvaldības sabiedrības ar ierobežotu atbildību
"Kauguru primārās veselības aprūpes centrs"
STATŪTI

Apstiprināti
ar Jūrmalas pilsētas domes
1999.gada 9.decembra lēmumu nr.1215

  1. Vispārējie noteikumi.

    1.1 Bezpeļņas organizācija pašvaldības sabiedrība ar ierobežotu atbildību "Kauguru primārās veselības aprūpes centrs" (turpmāk tekstā - sabiedrība) ir izveidota ar Jūrmalas pilsētas domes 1999.gada 7.oktobra lēmumu nr.986 kā viena īpašnieka bezpeļņas organizācija sabiedrība ar ierobežotu atbildību un tā ir Jūrmalas pilsētas pašvaldības bezpeļņas uzņēmuma "Kauguru poliklīnika" tiesību, pienākumu un saistību pārņēmēja. Sabiedrība darbojas saskaņā ar Latvijas Republikas likumu "Par bezpeļņas organizāciju", likumu "Par uzņēmējdarbību", "Par sabiedrībām ar ierobežotu atbildību", likumu "Par valsts un pašvaldību uzņēmumu pārveidošanu statūtsabiedrībās" un citu likumu normām, kuras nav pretrunā ar likumu "Par bezpeļņas organizāciju", saskaņā ar Latvijas Republikas Ministru kabineta, Jūrmalas pilsētas domes lēmumiem un rīkojumiem, kā arī saskaņā ar šiem statūtiem.

    Uzņēmuma darbībai izsniegtās licences derīgas arī jaunizveidotās sabiedrības darbībai.

    1.2 Sabiedrības juridiskā adrese un atrašanās vieta - Raiņa iela 98a, Jūrmala, LV-2016, Latvijas Republika.

    1.3 Sabiedrības nosaukums latviešu valodā: bezpeļņas organizācija pašvaldības sabiedrība ar ierobežotu atbildību "Kauguru primārās veselības aprūpes centrs". Saīsināts nosaukums - bezpeļņas organizācija pašvaldības SIA "Kauguru primārās veselības aprūpes centrs".

    1.4 Sabiedrība atbilstoši Latvijas Republikas spēkā esošiem likumiem ir juridiska persona. Tai ir sava nošķirta manta, patstāvīga bilance, zīmogs, norēķinu konti bankās, t.sk. norēķiniem ar ārvalstu partneriem.

    Sabiedrībai viss pamatkapitāls pieder pašvaldībai. Sabiedrībai ir civilā tiesībspēja atbilstoši tās statūtiem un spēkā esošiem likumdošanas aktiem.

    Sabiedrības tiesībspēja rodas ar brīdi, kad ir apstiprināta sākuma bilance un tā tiek reģistrēta Latvijas Republikas Uzņēmumu reģistrā.

    Sabiedrība tiek dibināta uz nenoteiktu laiku.

    1.5 Sabiedrībai ir tiesības savā vārdā slēgt līgumus, iegūt mantiskas un personiskas nemantiskas tiesības un uzņemties pienākumus. Tā var būt prasītāja un atbildētāja tiesā, šķīrējtiesā.

    Sabiedrība var piedalīties citās uzņēmējsabiedrībās ar sabiedrības mantu un iegādāties to vērtspapīrus saskaņā ar pilsētas domes lēmumiem.

    1.6 Sabiedrības manta izmantojama tikai statūtos deklarētajiem mērķiem.

    1.7 Sabiedrība atbild par savām saistībām ar visu savu mantu, arī ar to mantu, ko tai nošķīrusi Jūrmalas pilsētas dome kā sabiedrības vienīgais dalībnieks.

    Sabiedrība neatbild par Jūrmalas pilsētas domes saistībām, tāpat kā Jūrmalas pilsētas dome neatbild par sabiedrības saistībām.

  2. Sabiedrības darbības mērķis un virzieni.

    2.1 Sabiedrības darbības mērķis ir nodrošināt iedzīvotāju medicīnisko aprūpi atbilstoši Latvijas Republikā apstiprinātai veselības aprūpes bāzes programmai un noslēgtajiem sadarbības līgumiem, ievērojot pašvaldības izstrādāto veselības un sociālās aprūpes modeli pilsētā.

    2.2 Sabiedrība nodarbojas ar saimniecisko darbību, taču tās mērķis nav gūt peļņu.

    2.3 Sabiedrības galvenie darbības virzieni:

    2.3.1 - 85.12 poliklīniku darbība;

    2.3.2 - 85.13 stomatoloģiskā darbība;

    2.3.3 - 85.12 ārstu darbība;

    2.3.4 - 85.14 pārējā darbība cilvēku veselības aizsardzības jomā;

    2.3.5 - 52.32 medicīnisko un ortopēdisko preču mazumtirdzniecība;

    2.3.6 - 52.33 kosmētikas un tualetes piederumu mazumtirdzniecība.

  3. Sabiedrības dalībnieki.

    Sabiedrības dibinātājs, reizē arī sabiedrības vienīgais dalībnieks un kapitāla daļu turētājs ir Jūrmalas pilsētas dome.

  4. Sabiedrības kapitāls.

    4.1 Sabiedrības pamatkapitāls ir mantiskie un naudas resursi, kas nepieciešami tās darbībai.

    4.2 Sabiedrības pamatkapitāla lielums ir Ls 35 107 (trīsdesmit pieci tūkstoši viens simts septiņi lati) uz 1999.gada 1.decembri, to veido pamatlīdzekļi un mazvērtīgais inventārs. Pamatkapitāls ir Ls 35 107, kurš sastāv no 35 107 daļām, kur vienas daļas vērtība ir Ls 1.

    4.3 Sabiedrības pamatkapitāls ir sabiedrībai nošķirta Jūrmalas pilsētas pašvaldības īpašuma daļa naudas un materiālo resursu formā, kas nepieciešama sabiedrības darbības uzsākšanai un tās tālākai izvēršanai.

    4.4 Sabiedrības pamatkapitāla lielumu var izmainīt likumdošanā noteiktā kārtībā, pamatojoties uz Jūrmalas pilsētas domes lēmumu. Kārtība, kādā tiek palielināts vai samazināts sabiedrības pamatkapitāls un sabiedrības pamatkapitāla atsavināšanas kārtība ir noteiktas ar likumu.

    4.5 Pašvaldībai piederošās kapitāla daļas citu personu īpašumā var pāriet tikai tad, ja privatizē sabiedrību likumos noteiktos gadījumos un kārtībā.

    4.6 Lai palielinātu sabiedrības pamatkapitālu, jāizstrādā pamatkapitāla palielināšanas noteikumi.

    Pamatkapitālu var palielināt pēc tam, kad lēmums par pamatkapitāla palielināšanu pieteikts Uzņēmumu reģistrā.

  5. Sabiedrības līdzekļi un fondi.

    5.1 Sabiedrībai ir savi līdzekļi, kurus veido:

    5.1.1 ieguldījumi pamatkapitālā (statūtu fondā);

    5.1.2 fizisko un juridisko personu ziedojumi, pašvaldības dotācijas;

    5.1.3 pārējie ienākumi, materiālās vērtības, īpašumi un līdzekļi, kas iegūti saimnieciskās darbības rezultātā likumos un statūtos atļautā veidā un izmantot tos tikai statūtos deklarētiem mērķiem.

    5.2 Sabiedrības līdzekļus veido statūfu fonds un rezerves fonds.

    Citu fondu veidošana sabiedrībai nav pieļaujama.

    5.3 Rezerves fondu veido sabiedrības ienākumu pārsniegums pār izdevumiem, kas pāriet uz nākamo saimniecisko gadu. Sabiedrības saimnieciskais gads atbilst kalendārajam gadam.

    Rezerves fonds netiek aplikts ar nodokļiem un to nevar izņemt vai izmaksāt dalībniekiem.

    5.4 Rezerves fonds izmantojams šādiem paredzētiem mērķiem:

    5.4.1 pamatlīdzekļu un citu materiālo vērtību iegādei;

    5.4.2 materiāli tehniskās bāzes atjaunošanā;

    5.4.3 izmaksām, kas saistītas ar darba koplīgumu;

    5.4.4 kārtējam un kapitālajam remontam;

    5.4.5 projektiem, kas saistīti ar sabiedrības tālāko attīstību.

  6. Sabiedrības finansiāli saimnieciskā darbība.

    6.1 Sabiedrība atbilstoši statūtiem pastāvīgi nosaka savas darbības virzienus, pārzin un rīkojas ar savu īpašumu, t.sk. mantu, ko tai nošķīrusi Jūrmalas pilsētas dome kā sabiedrības dalībniece, veido savas struktūrvienības.

    6.2 Sabiedrības savstarpējās attiecības ar citām organizācijām un fiziskām personām tiek veidotas uz likuma un līguma pamata.

    6.3 Sabiedrība organizē lietvedību, grāmatvedību un statistikas uzskaiti, kā arī pamatojoties uz spēkā esošajiem normatīvajiem aktiem, sastāda un iesniedz Jūrmalas pilsētas domei un nodokļu administrācijas institūcijām gada un ceturkšņa pārskatus un atskaites.

    6.4 Sabiedrība Latvijas Republikas likumdošanas aktos noteiktā kārtībā maksā nodokļus.

    6.5 Sabiedrība ienākumu pārsniegumu pār izdevumiem ieskaita rezerves fondā, kas pāriet uz nākamo saimniecisko gadu.

    6.6 Savas darbības nodrošināšanai, sabiedrība pieņem darbā darbiniekus noslēdzot ar viņiem darba līgumu un viņi saņem atalgojumu atbilstoši viņu darba ieguldījumam sabiedrībā saskaņā ar darba līgumu.

    Darba līgumā tiek ietverta darba organizācija, darba samaksa, darbinieka un darba devēja tiesības un pienākumi, kā arī citi jautājumi, kas saistīti ar darba attiecībām. Uz darbiniekiem pilnībā tiek attiecinātas Latvijas Darba likumu kodeksā ietvertās normas.

    6.7 Sabiedrība veic pasākumus darba drošības, ugunsdrošības ievērošanā, strādājošo veselības un apkārtējās vides aizsardzībā.

  7. Sabiedrības ārējā ekonomiskā darbība.

    Sabiedrībai ir tiesības īstenot ar likumu atļautu ekonomisko darbību:

    7.1 noteiktā kārtībā noslēgt līgumus;

    7.2 nosūtīt un uzņemt speciālistus pieredzes apmaiņai;

    7.3 izmantot citas kooperēšanās formas ar ārzemju juridiskām un fiziskām personām.

  8. Sabiedrības organizatoriskā struktūra.

    8.1 Sabiedrības pārvaldes izpildinstitūcija ir sabiedrības direktors - galvenais ārsts. Sabiedrības pārvaldes darbību uzrauga sabiedrības kapitāla daļas turētājas - Jūrmalas pilsētas domes iecelts pilnvarnieks.

    8.2 Pilnvarnieks darbojas saskaņā ar likumu "Par valsts un pašvaldību kapitāla daļu pārvaldi uzņēmējsabiedrībās".

    Pilnvarnieks pašvaldību sabiedrībā veic dalībnieka sapulces funkcijas.

    8.3 Sabiedrības direktors - galvenais ārsts:

    8.3.1 sabiedrības direktoru - galveno ārstu ieceļ un atbrīvo no amata Jūrmalas pilsētas dome;

    8.3.2 direktors - galvenais ārsts:

    8.3.2.1 izskata jautājumus un pieņem lēmumus ikdienas saimnieciskās darbības nodrošināšanai;

    8.3.2.2 rīkojas sabiedrības vārdā, pārstāv sabiedrību attiecībās ar citām organizācijām, juridiskām un fiziskām personām;

    8.3.2.3 slēdz saimnieciskus līgumus;

    8.3.2.4 atver rēķinus bankās, izsniedz pilnvaras;

    8.3.2.5 apstiprina personālsarakstu;

    8.3.2.6 pieņem un atbrīvo no darba darbiniekus, kuri strādā uz darba līguma pamata;

    8.3.2.7 veic citus pienākumus, kas izriet no šiem statūtiem. Direktors - galvenais ārsts atskaitās Jūrmalas pilsētas domei un ir atbildīgs tās priekšā par tam uzticēto pienākumu veikšanu;

    8.3.3 direktoram - galvenajam ārstam ir tiesības un pienākums izmaiņas veselības un sociālās aprūpes pakalpojumu sniegšanā saskaņot ar Jūrmalas pilsētas labklājības pārvaldi.

    8.4 Sabiedrības darbības kontrole un revīzija:

    8.4.1 kontroli par sabiedrības finansu un saimniecisko darbību veic Zvērināts revidents, kuru ieceļ Jūrmalas pilsētas dome;

    8.4.2 Zvērināts revidents kontrolē sabiedrības statūtu ievērošanu, pārbauda mantas saglabāšanas un naudas līdzekļu izlietošanu, dod slēdzienu par gada pārskatiem.

  9. Sabiedrības reorganizācija un likvidācija.

    9.1 Lēmumu par sabiedrības likvidācijas uzsākšanu, darbības izbeigšanu, tās turpināšanu un sabiedrības apvienošanu ar citām sabiedrībām, par sabiedrības pārveidošanu citās uzņēmējdarbības formās pieņem Jūrmalas pilsētas dome.

    9.2 Sabiedrības darbība tiek pārtraukta ar Jūrmalas pilsētas domes lēmumu, kā arī gadījumos, kas paredzēti Latvijas Republikas likumdošanā.

    9.3 Par sabiedrības likvidāciju tiek paziņots presē un Jūrmalas pilsētas dome izveido likvidācijas komisiju, kura likumdošanā paredzētā kārtībā veic sabiedrības likvidāciju.

    9.4 Ja sabiedrība tiek likvidēta vai reorganizēta par peļņas uzņēmumu, rezerves fonds un par tajā uzkrātajiem līdzekļiem iegādātā manta, pāriet Jūrmalas pilsētas pašvaldības īpašumā.


2.pielikums
Apstiprināts ar Jūrmalas pilsētas domes
1999.gada 9.decembra lēmumu nr.1215

Izmaiņas Jūrmalas pilsētas pašvaldības bezpeļņas uzņēmuma
"Kauguru poliklīnika"
pamatkapitālā
(pamatlīdzekļu kopsavilkums latos)
uz 1999.gada 1.decembri

Apstiprinātais pamatkapitāls Ls uz 1994.gada 1.janvāriNopirkti jauni pamatlīdzekļi Norakstīti kā nolietoti LsNolietojums LsNodoti no bilances uz bilanciPamatkapitāls uz 1999.gada 1.decembri Ls
64 62972 0017 57445 24148 70835 107

Jūrmalas pilsētas pašvaldības bezpeļņas uzņēmuma
"Kauguru poliklīnika"
pamatlīdzekļu kustības kopsavilkums
no 1994.gada 1.aprīļa līdz 1999.gada 1.decembrim latos

Iegādāti   Izslēgti

Pamatkapitāls uz 1994.gada 1.aprīli Pamatlīdzekļu nosaukums Nopirkti Norakstīti kā nolietoti Nolietojums Jūrmalas pils.domes rīkojuma datums, nr. Pamatkapitāls uz 1999.gada 1.decembri
64 628,95Kases aparāts Samsung320,00 310,00 10,00
 Darba galds250,00 225,18 24,82
 Zob.iekārta4 424,00 3 841,76 582,24
 Rtg spuldze316,00 284,58 31,42
 Dent.priekš.95,00 82,68 12,32
 Bioķīm.anal3 000,00 2 555,10 444,90
 Rtg aut.attīst2 909,40 2 332,32 577,08
 A/m VAZ 210432 550,00 496,30 2 053,70
 A/m VAZ 210433 689,46 2 892,27 797,19
 Žāv.skapis616,00 464,82 151,18
 Zīdaiņu svari200,00 150,30 49,70
 Zīdaiņu sv.200,00 150,30 49,70
 Gaisa filtrs520,00 390,60 129,40
 Siltumsk.728,85 523,71 205,14
 Rtg iekārta25 000,00 9 364,00 15 636,00
 Lampa degul.276,60 184,80 91,80
 Amalg.mais205,00 112,86 92,14
 Asinsf.skait.118,80 65,34 53,46
 Telefakss247,80 169,95 77,85
 Mammogr.7 500,00 1 750,00 5 750,00
 Oftalmosk.153,00 63,75 89,25
 Kardiogrāfs880,00 396,09 483,91
 Kop.iekārta1 317,97 590,68 727,29
 Rtg sark.lampa150,00 112,59 37,41
 Mob.tel. Nokia197,70 75,67 122,03
 Stom.iek.100,00 36,74 63,26
 Diagn.audio1 000,00 436,80 563,20
 Zāles pļaujmašīna114,00 80,75 33,25
 Termreg. vanna260,00 92,14 167,86
 Telefonizāc.4 406,20 2 937,44 1 468,76
 Rektoskops598,00 374,25 223,75
 Putekļu sūc.277,98 173,70 104,28
 Spirogrāfs2 214,00 738,00 1 476,00
 Rektoskops1 951,00 651,00 1 300,00
 Mob.tel.S10171,01 64,17 106,84
 Dators960,02 636,43 323,59
 Mob.tel. S 10A174,00 33,83 140,17
 Radiotel. S 2010159,99 46,69 113,30
 Mob.tel. Nokia 611216,70 24,08 192,62
 Kases ap.Oka80,2480,24 30.11.99 nr.378-r 
 Printers220,00220,00 -"- 
 Zob.rtg.ap.200,00200,00 -"- 
 Kopēšanas iekārta635,00635,00 -"- 
 Telefons Panasonic86,5086,50 -"- 
 Dators752,00752,00 -"- 
 Ūdenssild.103,35103,35 -"- 
 A/m VAZ 21013500,00500,00 -"- 
 Sausais sk.145,00145,00 -"- 
 Rtg kas. 2x130260,00260,00 -"- 
 Sekcija Laima 38,84 -"- 
 Ap.Stel-MT 422,84 -"- 
 Lāzers Jagoda 66,03 -"- 
 Mazais ster. 55,20 -"- 
 Bormašīna 177,48 -"- 
 Bormašīna 127,89 -"- 
 Heliolampa 108,00 -"- 
 Stom.krēsls 62,70 -"- 
 Stom.apar. 52,35 -"- 
 Bormašīna 85,20 -"- 
 Stom.apar. 87,51 -"- 
 Stom.krēsls 55,65 -"- 
 Stom.apar. 85,65 -"- 
 Stom.krēsls 34,65 -"- 
 Stom.apar. 221,55 -"- 
 Bormašīna 37,11 -"- 
 Stom.apar. 52,20 -"- 
 Printers 90,00 -"- 
 Pults 44,00 -"- 
 Ledusskapis 46,80 -"- 
 ATS taisngr. 481,65 -"- 
 ATS taisngr. 33,30 -"- 
 Audiometrs 336,61 -"- 
 Sterilizators 171,04 -"- 
 Rtg iekārta 61,46 -"- 
 El.kardiogr. 42,45 -"- 
 Sterilizators 5,23 -"- 
 Elektrokard. 14,12 -"- 
 Ap.Romaška 82,74 -"- 
 Veloergom. 79,46 -"- 
 Fotokalorim 80,07 -"- 
 Fotokalorim 80,07 -"- 
 Fotokalorim 14,99 -"- 
 Fluorogrāfs 450,49 -"- 
 Elektrokard. 48,57 -"- 
 Inhalators 4,56 -"- 
 Stimulators 22,83 -"- 
 Aparāts Luč 56,11 -"- 
 Aparāts Tonuss 45,03 -"- 
 Operāciju galds 82,39 -"- 
 Oftalmosk. 142,36 -"- 
 Ap.Tonuss 82,56 -"- 
 Elektrokard. 66,47 -"- 
 Elektrokard. 24,48 -"- 
 Stom.apar. 111,09 -"- 
 Bormašīna 9,36 -"- 
 Bormašīna 10,69 -"- 
 Maz.invent.550,08   550,08
 Nodoti no bilances bilancē   48707,91 
64628,95 72000,657573,9245240,8848707,9135106,84
64629,00Kopā:72001,007574,0045241,0048708,0035107,00

Jūrmalas pilsētas pašvaldības bezpeļņas uzņēmuma
"Kauguru poliklīnika"
Atšifrējumi pa rindām uz 1999.gada 1.decembri

600.rindas atšifrējums
Unilīzings Ls 3 973

690.rindas atšifrējums
BTA - veselības apdrošināšana - Ls 10 442

730.rindas atšifrējums
Sociālais nodoklis (tekošais)    Ls 5 684
Iedzīvotāju ienākuma nodoklis (tekošais) Ls 2 927
KOPĀ      Ls 8 610

740.rindas atšifrējums
Alga   Ls 9 081
Alimenti  Ls 13
Arodbiedrība  Ls 37
KOPĀ   Ls 9 131

Jūrmalas pašvaldības bezpeļņas uzņēmuma
"Kauguru poliklīnika"
Atšifrējums pa rindām uz 1999.gada 1.decembri

280.rindas atšifrējums
A/s "Amerilat"  Ls 5 808 urīna analizators

SIA "Balticrons"  Ls 1 225 audiometrs AT-22
SIA "Medap-A"  Ls 797 zob.iekārta

KOPĀ    Ls 7 830

400.rindas atšifrējums

Kasē    Ls 799

Bankā    Ls 12 550

KOPĀ    Ls 13 349

Jūrmalas pašvaldības bezpeļņas uzņēmuma
"Kauguru poliklīnika"
pamatlīdzekļi uz 1999.gada 1.decembri

Objekta invent.nr.NosaukumsBilances vērtībaNolietojumsAtlikusī vērtība
1210-1Ēka82 585,8333 877,9248 707,91
1230-1Lampa Degulux276,60184,8091,80
1228-1Fibritaimer2 623,50656,371 967,13
1228-2Autom. Honda9 120,003 296,025 823,98
1230-2Darba galds250,00225,1824,82
1230-3Stom.iekārta4 424,003 841,76582,24
1230-4Dentālais priekš.95,0082,6812,32
1230-5Rentgenspuldze316,00284,5831,42
1230-6Bioķīmiskā analīze3 000,002 555,10444,90
1230-7Rentgen f.autom.attīst.2 909,402 332,32577,08
1230-8A/m VAZ 210433 689,462 892,27797,19
1230-9Žāvējamais skapis616,00464,82151,18
1230-10Zīdaiņu svari200,00150,3049,70
1230-11Zīdaiņu svari200,00150,3049,70
1230-12Gaisa filtrs520,00390,60129,40
1230-13Siltumskaitītājs728,85523,71205,14
1230-14Rtg iekārta Philips25 000,009 364,0015 636,00
1230-15Amalgana maisītājs205,00112,8692,14
1230-16Asinsfor.skaitītājs118,8065,3453,46
1230-17Telefaksa ap.Samsung247,80169,9577,85
1230-18Mammogrāfs7 500,001 750,005 750,00
1230-19Oftalmoskops153,0063,7589,25
1230-20Elektrokardiogrāfs880,00396,09483,91
1230-21Kopēšanas iekārta SF 21161 317,97590,68727,29
1230-22Sarkanā lampa SPOT-X150,00112,5937,41
1230-23Mob.tel. Nokia 1611197,7075,67122,03
1230-24Diagn. audiometrs1 000,00436,80563,20
1230-25Stom.iekārta100,0036,7463,26
1230-26Dators960,02636,43323,59
1230-27Zāles pļaujmašīna114,0080,7533,25
1230-28Termoreg.vanna260,0092,14167,86
1230-29Telefonizācija4 406,202 937,441 468,76
1230-30Rektoskops598,00374,25223,75
1230-31Putekļu sūcējs277,98173,70104,28
1230-32Spirogrāfs2 214,00738,001 476,00
1230-33Kardiogrāfs1 951,00651,001 300,00
1230-34Mob.tel. S 10171,0164,17106,84
1230-35A/m VAZ 210432 550,00496,302 053,70
1230-36Mob. tel. S 10A174,0033,83140,17
1230-37Radiotel. SieMG 2010159,9946,69113,30
1230-38Mob.tel.Nokia 6110216,7024,08192,62
KOPĀ 162 477,8171 431,9891 045,83

4.pielikums
Apstiprināts ar Jūrmalas pilsētas domes
1999.gada 9.decembra lēmumu nr.1215

Jūrmalas b/o pašvaldības SIA
"Kauguru primārās veselības aprūpes centrs"
pamatlīdzekļi uz 1999.gada 1.decembri

Objekta inventarizācijas numursNosaukumsBilances vērtībaNolietojumsAtlikusī vērtība
1230-1Lampa Degulux276,60184,8091,80
1228-1Fibritaimer2 623,50656,371 967,13
1228-2A/m Honda9 120,003 296,025 823,98
1230-2Darba galds250,00225,1824,82
1230-3Stom.iekārta4 424,003 841,76582,24
1230-4Dentālais priekš.95,0082,6812,32
1230-5Rtg spuldze316,00284,5831,42
1230-6Bioķīmiskā analīze3 000,002 555,10444,90
1230-7Rtg f.autom.attīst.2 909,402 332,32577,08
1230-8A/m VAZ 210433 689,462 892,27797,19
1230-9Žāvējamais skapis616,00464,82151,18
1230-10Zīdaiņu svari200,00150,3049,70
1230-11Zīdaiņu svari200,00150,3049,70
1230-12Gaisa filtrs520,00390,60129,40
1230-13Siltumskaitītājs728,85523,71205,14
1230-14Rtg iekārta Philips25 000,009 364,0015 636,00
1230-15Amalgana maisītājs205,00112,8692,14
1230-16Asinsfor.skaitītājs118,8065,3453,46
1230-17Telefaksa ap.Samsung247,80169,9577,85
1230-18Mammogrāfs7 500,001 750,005 750,00
1230-19Oftalmoskops153,0063,7589,25
1230-20Elektrokardiogrāfs880,00396,09483,91
1230-21Kopēšanas iek. SF 21161 317,97590,68727,29
1230-22Sarkanā lampa SPOT-X150,00112,5937,41
1230-23Mob.tel.Nokia 1611197,7075,67122,03
1230-24Diagn.audiometrs1 000,00436,80563,20
1230-25Stom.iekārta100,0036,7463,26
1230-26Dators960,02636,43323,59
1230-27Zāles pļaujmašīna114,0080,7533,25
1230-28Termoreg.vanna260,0092,14167,86
1230-29Telefonizācija4 406,202 937,441 468,76
1230-30Rektoskops598,00374,25223,75
1230-31Putekļu sūcējs277,98173,70104,28
1230-32Spirogrāfs2 214,00738,001 476,00
1230-33Kardiogrāfs1 951,00651,001 300,00
1230-34Mob.tel. S 10171,0164,17106,84
1230-35A/m VAZ 210432 550,00496,302 053,70
1230-36Mob.tel. S 10A174,0033,83140,17
1230-37Radiotel. SIEMG 2010159,9946,69113,30
1230-38Mob.tel. Nokia 6110216,7024,08192,62
KOPĀ 79 891,9837 554,0642 337,92

Jūrmalas b/o pašvaldības SIA
"Kauguru primārās veselības aprūpes centrs"
Atšifrējums pa rindām uz 1999.gada 1.decembri

280.rindas atšifrējums

A/s "Amerilat"  Ls 5 808 urīna analizators

SIA "Balticrons"  Ls 1 225 audiometrs AT-22

SIA "Medap-A"  Ls 797 zob.iekārta

Kopā    Ls 7 830

400.rindas atšifrējums

Kasē  Ls 799

Bankā  Ls 12 550

Kopā  Ls 13 349

Jūrmalas b/o pašvaldības SIA
"Kauguru primārās veselības aprūpes centrs"
Atšifrējums pa rindām uz 1999.gada 1.decembri

600.rindas atšifrējums

Unilīzings Ls 3 973

690.rindas atšifrējums

BTA - veselības apdrošināšana Ls 10 442

730.rindas atšifrējums

Sociālais nodoklis (tekošais) Ls 5 684

Iedzīvotāju ienākuma nodoklis

(tekošais)    Ls 2 927

Kopā     Ls 8 610

740.rindas atšifrējums

Alga   Ls 9 081

Alimenti  Ls 13

Arodbiedrība  Ls 37

Kopā   Ls 9 131


5.pielikums
Apstiprināts ar Jūrmalas pilsētas domes
1999.gada 9.decembra lēmumu nr.1215

Bezpeļņas organizācijas Jūrmalas pilsētas pašvaldības sabiedrības ar ierobežotu atbildību
"Kauguru primārās veselības aprūpes centrs"
DEKLARĀCIJA

Jūrmalā

Jūrmalas pilsētas dome, kuras vārdā pamatojoties uz nolikumu un domes lēmumiem, rīkojas tās priekšsēdētājs L.Alksnis kā bezpeļņas organizācijas Jūrmalas pilsētas pašvaldības sabiedrības ar ierobežotu atbildību "Kauguru primārās veselības aprūpes centrs" (turpmāk tekstā - sabiedrība) vienīgais īpašnieks, ar šo apliecina, ka tā negūs peļņu no minētās sabiedrības, bet ienākumus, kas pārsniegs izdevumus, ieskaitīs sabiedrības rezerves fondā.

Priekšsēdētājs        L.Alksnis