Latvijas Republika

LATVIJAS REPUBLIKA
JŪRMALAS PILSĒTAS DOMES
LĒMUMS
Jūrmalā
2002.gada 19.jūnijāNr.496

Par Jūrmalas pilsētas domes
struktūrvienību reorganizāciju
un iecelšanu amatā

Lai uzlabotu Jūrmalas pilsētas domes darba organizāciju un kvalitāti, pamatojoties uz Latvijas Republikas likuma "Par pašvaldībām" 21.pantu un saskaņā ar Jūrmalas pilsētas domes 2001.gada 4.jūlija nolikuma Nr.29 15.10. un 18.5.apakšpunktu, Jūrmalas pilsētas dome nolemj:

  1. Ar 2002.gada 19.jūliju:

    1.1. Reorganizēt šādas Jūrmalas pilsētas domes struktūrvienības:

    1.2. Izveidot jaunas Jūrmalas pilsētas domes struktūrvienības un darba vietas:

    1.3. Likvidēt Jūrmalas pilsētas domes darbinieku skaita sarakstā šādas darba vietas:

  2. Iecelt amatā Zigmāru GRŪBI par Jūrmalas pilsētas domes ekonomikas un attīstības nodaļas vadītāju ar 2002.gada 19.jūniju.

  3. Izdarīt šādas izmaiņas Jūrmalas pilsētas domes būvvaldes arhitektūras nodaļā: darba vietu "pilsētas galvenā arhitekta vietnieks" papildināt ar nosaukumu "galvenais mākslinieks" un izteikt šādā redakcijā: "pilsētas galvenais mākslinieks - galvenā arhitekta vietnieks".

  4. Jūrmalas pilsētas domes kancelejas, protokolu un apmeklētāju apkalpošanas nodaļas vadītājai I.Kalvānei saskaņā ar šo lēmumu noformēt izmaiņas Jūrmalas pilsētas domes nolikuma pielikumā un nolikuma 79.punktā, kā arī aizstāt nolikuma tekstā vārdus "Korupcijas novēršanas likums" ar vārdiem: "Par interešu konflikta novēršanu valsts amatpersonu darbībā".

  5. Jūrmalas pilsētas domes personāla daļas galvenajai speciālistei I.Kučinskai:

    5.1. sagatavot un izpilddirektoram brīdināt 1.3.apakšpunktā minētos darbiniekus par darba līguma grozījumiem Latvijas Republikas Darba likumā noteiktā kārtībā;

    5.2. saskaņā ar šo lēmumu noformēt izmaiņas Jūrmalas pilsētas domes 2001.gada 4.jūlija lēmuma Nr.272 "Par Jūrmalas pilsētas domes darbinieku skaita (darba vietu) saraksta apstiprināšanu" pielikumā "Jūrmalas pilsētas domes darbinieku skaita (darba vietu) saraksts.

  6. Jūrmalas pilsētas domes izpilddirektoram Z.Starkam kontrolēt lēmuma izpildi.

Priekšsēdētājs D.Urbanovičs