Latvijas Republika

LATVIJAS REPUBLIKA
JŪRMALAS PILSĒTAS DOMES
LĒMUMS
Jūrmalā
2002.gada 18.decembrīNr.1001

Par Jūrmalas pilsētas dzīvojamo māju
privatizācijas komisijas reorganizāciju

Lai uzlabotu Jūrmalas pilsētas dzīvojamo māju privatizācijas komisijas darba organizāciju un efektivitāti, kā arī sistematizētu vienotu pašvaldības īpašumu uzskaiti, pamatojoties uz Latvijas Republikas likuma "Par pašvaldībām" 21.pantu un saskaņā ar likumu "Par valsts un pašvaldību dzīvojamo māju privatizāciju", Jūrmalas pilsētas dome nolemj:

  1. Līdz 2002.gada 31.decembrim reorganizēt Jūrmalas pilsētas dzīvojamo māju privatizācijas komisiju par Jūrmalas pilsētas domes struktūrvienību ar nosaukumu "Jūrmalas pilsētas dzīvojamo māju privatizācijas komisija".

    Jūrmalas pilsētas domes personāla daļai (I.Kučinska) sagatavot un Jūrmalas pilsētas domes izpilddirektoram brīdināt dzīvojamo māju privatizācijas komisijas darbiniekus par būtiskiem darba līguma grozījumiem Latvijas Republikas Darba likumā noteiktajā kārtībā.

  2. Apstiprināt Jūrmalas pilsētas dzīvojamo māju privatizācijas komisijas darbinieku skaita sarakstu no 2003.gada 1.janvāra saskaņā ar pielikumu.

  3. Jūrmalas pilsētas domes personāla daļai (I.Kučinska) saskaņā ar šo lēmumu noformēt izmaiņas Jūrmalas pilsētas domes 2001.gada 4.jūlija lēmumā Nr.272 "Par Jūrmalas pilsētas domes darbinieku skaita (darba vietu) saraksta apstiprināšanu".

  4. Izveidot inventarizācijas komisiju materiālo līdzekļu un finansiālo resursu inventarizācijai sekojošā sastāvā:

    M.Putniņa - Jūrmalas pilsētas domes dzīvojamo māju privatizācijas komisijas priekšsēdētāja,
    I.Beijere - Jūrmalas pilsētas domes dzīvojamo māju privatizācijas komisijas speciāliste,
    A.Lindermane - Jūrmalas pilsētas domes finansu pārvaldes vadītājas vietniece,
    I.Saule - Jūrmalas pilsētas domes finansu pārvaldes centralizētās grāmatvedības pašvaldības budžeta grāmatvede,
    L.Ābele - Jūrmalas pilsētas domes revīzijas nodaļas galvenā speciāliste.

    4.1. Inventarizācijas komisijai uz 2002.gada 28.decembri (darba dienas beigām) laikā no 2003.gada 2.janvāra līdz 2003.gada 15.janvārim veikt visu bilances aktīva un pasīva posteņu inventarizāciju:

    4.1.1. nemateriālajiem ieguldījumiem;
    4.1.2. pamatlīdzekļiem;
    4.1.3. krājumiem;
    4.1.4. debitoriem un kreditoriem;
    4.1.5. naudas līdzekļiem;
    4.1.6. u.c. bilances posteņiem, kuros ir atlikums uz 2002.gada 28.decembri.

  5. Jūrmalas pilsētas dzīvojamo māju privatizācijas komisijai (M.Putniņa) nodot un Jūrmalas pilsētas domes finansu pārvaldei (A.Tukāne) pieņemt dzīvojamo māju privatizācijas komisijas materiālos līdzekļus un finansu resursus, iekļaujot Jūrmalas pilsētas domes bilancē, saskaņā ar veikto inventarizāciju un noformējot lietu nodošanas - pieņemšanas aktu.

  6. Jūrmalas pilsētas domes izpilddirektoram Z.Starkam kontrolēt lēmuma izpildi.

Priekšsēdētājs D.Urbanovičs