Latvijas Republika

LATVIJAS REPUBLIKA
JŪRMALAS PILSĒTAS DOMES
LĒMUMS
Jūrmalā
2003.gada 16.aprīlīNr.235

Grozījumi Jūrmalas pilsētas domes
2001.gada 7.novembra lēmumā Nr.650

Pamatojoties uz Latvijas Republikas likumu "Par pašvaldībām” un Iedzīvotāju konsultatīvās padomes 2003.gada 8.aprīļa lēmumu, Jūrmalas pilsētas dome nolemj:

Veikt šādas izmaiņas Jūrmalas pilsētas domes 2001.gada 7.novembra lēmumā Nr.650 “Par Jūrmalas pilsētas domes, komiteju un komisiju vadītāju, deputātu, komisiju locekļu un pieaicināto speciālistu darba samaksu”:

  1. Izteikt lēmuma virsrakstu šādā redakcijā:

    “Par Jūrmalas pilsētas domes, komiteju, komisiju un Iedzīvotāju konsultatīvās padomes vadītāju, deputātu, komisiju un padomes locekļu un pieaicināto speciālistu darba samaksu".

  2. Izteikt lēmuma 6., 8., 9.punktu šādā redakcijā:

    "

    1. Komisiju, izņemot 5.punktā minētajām, un Iedzīvotāju konsultatīvās padomes izmaksas veikt no domes pamatbudžeta, nepārsniedzot komisiju darba kompensācijai paredzēto darba algas fondu, nosakot komisijas un padomes vadītājiem kompensācijas apmēru pēc izmantoto stundu likmes sistēmas Ls 2,30 par darba stundu, komisiju un padomes locekļiem, pieaicinātiem speciālistiem un iesaistītiem Jūrmalas pilsētas domes darbiniekiem papildu kompensācijas apmēru Ls 2,00 par darba stundu.

    2. Komisiju un Iedzīvotāju konsultatīvās padomes vadītājiem vienu reizi ceturksnī līdz nākamā ceturkšņa pirmā mēneša 5.datumam iesniegt Jūrmalas pilsētas domes finansu pārvaldes centralizētajā grāmatvedībā darba laika uzskaites lapu, uzrādot tajā komisijas un padomes locekļu, pieaicināto speciālistu un Jūrmalas pilsētas domes darbinieku nostrādātās stundas.

    3. Jūrmalas pilsētas domē strādājošo darbinieku nostrādātās stundas uzskaitīt ārpus Jūrmalas pilsētas domes noteiktā darba laika. 9. Jūrmalas pilsētas domes finansu pārvaldes centralizētajai grāmatvedībai (I.Kundziņa) veikt kompensācijas aprēķinu un noteikt samaksu par darbu komisijās un Iedzīvotāju konsultatīvajā padomē vienu reizi ceturksnī, par darbu komitejās katru mēnesi.”

Priekšsēdētājs D.Urbanovičs