Latvijas Republika

LATVIJAS REPUBLIKA
JŪRMALAS PILSĒTAS DOMES
LĒMUMS
Jūrmalā
2004.gada 20.oktobrīNr.716

Par sabiedrības ar ierobežotu atbildību
“Jūrmalas attīstības projekti”
dibināšanu un statūtu apstiprināšanu

Lai veicinātu dzīvojamā fonda attīstību, nodrošinātu mājokļu un citu nekustamā īpašuma objektu būvniecību un atjaunošanu Jūrmalā, kā arī, lai optimizētu Jūrmalas pašvaldības funkciju izpildi, pamatojoties uz Latvijas Republikas Komerclikumu, Latvijas Republikas likumiem “Par pašvaldībām”, ”Par pašvaldību palīdzību dzīvokļa jautājumu risināšanā”, “Par valsts un pašvaldību kapitāla daļām un kapitālsabiedrībām”, kā arī Latvijas Republikas Ministru kabineta 2003.gada 16.decembra noteikumiem Nr.728 “Noteikumi par valsts un pašvaldības sabiedrības ar ierobežotu atbildību tipveida statūtiem”, Jūrmalas pilsētas dome nolemj:

  1. Dibināt kapitālsabiedrību – sabiedrību ar ierobežotu atbildību “Jūrmalas attīstības projekti”, lai nodrošinātu mājokļu un citu Jūrmalas pilsētas domes noteiktu nekustamā īpašuma objektu būvniecības un atjaunošanas veikšanu Jūrmalas pašvaldības interesēs.
  2. Noteikt, ka sabiedrība ar ierobežotu atbildību “Jūrmalas attīstības projekti” ir kapitālsabiedrība, kurā visas pamatkapitāla daļas pieder Jūrmalas pašvaldībai. Jūrmalas pašvaldībai piederošo daļu turētāja ir Jūrmalas pilsētas dome.
  3. Apstiprināt sabiedrības ar ierobežotu atbildību “Jūrmalas attīstības projekti” pamatkapitālu 30000 (trīsdesmit tūkstoši) latu apmērā un noteikt, ka tas sadalīts 30000 daļās un katras daļas nominālvērtība ir 1 (viens) lats.
  4. Noteikt Jūrmalas pašvaldības līdz reģistrācijai apmaksājamo sabiedrības ar ierobežotu atbildību “Jūrmalas attīstības projekti” pamatkapitālu 15000 (piecpadsmit tūkstoši) latu apmērā.
  5. Pilnvarot Jūrmalas pilsētas domes izpilddirektoru G.Truksni atvērt sabiedrības ar ierobežotu atbildību “Jūrmalas attīstības projekti” norēķinu kontu Jūrmalas pilsētas norēķinu kasē.
  6. Jūrmalas pilsētas domes finanšu pārvaldes vadītājai A.Tukānei nodrošināt Jūrmalas pašvaldības parakstītā pamatkapitāla samaksu naudā, pārskaitot sabiedrības ar ierobežotu atbildību “Jūrmalas attīstības projekti” kontā 15000 (piecpadsmit tūkstoši) latu. Pārējo pamatkapitāla daļu samaksāt no pamatbudžeta līdzekļiem viena gada laikā no dienas, kad sabiedrība reģistrēta Latvijas Republikas Komercreģistrā.
  7. Apstiprināt sabiedrības ar ierobežotu atbildību “Jūrmalas attīstības projekti” statūtus un pilnvarot sabiedrības kapitāla daļu turētāja pārstāvi Jūrmalas pilsētas domes priekšsēdētāju J.Hlevicki parakstīt sabiedrības ar ierobežotu atbildību “Jūrmalas attīstības projekti” statūtus un iecelt sabiedrības valdes locekļus un revīzijas institūciju.
  8. Noteikt, ka sabiedrības ar ierobežotu atbildību “Jūrmalas attīstības projekti” dibināšanas izdevumi tiek segti no sabiedrības ar ierobežotu atbildību “Jūrmalas attīstības projekti” līdzekļiem. Līdzekļi dibināšanas izdevumu segšanai apmaksājami no Jūrmalas pilsētas domes 2004.gada rezerves fonda. Sabiedrībai ar ierobežotu atbildību “Jūrmalas attīstības projekti” jāatmaksā dibināšanas izdevumi līdz ar bankas konta atvēršanu.
  9. Jūrmalas pilsētas domes priekšsēdētājam J.Hlevickim reģistrēt sabiedrību ar ierobežotu atbildību “Jūrmalas attīstības projekti” Latvijas Republikas Komercreģistrā, ar tiesībām izsniegt tālāku pilnvarojumu.

Priekšsēdētājs

 

J.Hlevickis