Latvijas Republika

LATVIJAS REPUBLIKA
JŪRMALAS PILSĒTAS DOMES
LĒMUMS
Jūrmalā
2004.gada 1.decembrīNr.832

Par grozījumiem
Jūrmalas pilsētas domes
darbinieku skaita (darba vietu) sarakstā

Lai uzlabotu Jūrmalas pilsētas domes darba organizāciju un darba kvalitāti, pamatojoties uz Latvijas Republikas likuma “Par pašvaldībām” 21.panta pirmās daļas 13.punktu, Jūrmalas pilsētas dome nolemj:

  1. Veikt sekojošus grozījumus Jūrmalas pilsētas domes darbinieku skaita (darba vietu) sarakstā, apstiprinātā ar Jūrmalas pilsētas domes 2004.gada 3.novembra lēmumu Nr.754 „Par Jūrmalas pilsētas domes informātikas nodaļas reorganizāciju un Jūrmalas pilsētas domes darbinieku skaita (darba vietu) saraksta apstiprināšanu”:
  2. 1.1. Samazināt Jūrmalas pilsētas domes darbinieku skaita (darba vietu) saraksta 6., 8.punktos darbinieku skaita vietas saskaņā ar 1.pielikumu;

    1.2. Papildināt Jūrmalas pilsētas domes darbinieku skaita (darba vietu) saraksta 5., 6., 8. un 15.punktus saskaņā ar 2.pielikumu.

  3. Noteikt, ka Jūrmalas pilsētas domes darbinieku skaita (darba vietu) saraksta 15.punkta papildinājums stājas spēkā ar 2005.gada 1.aprīli.
  4. Noteikt, ka Jūrmalas pilsētas domes darbinieku skaita (darba vietu) saraksta 5., 6. un 8.punktu papildinājums stājas spēkā ar 2005.gada 1.janvāri.

Priekšsēdētājs

 

J.Hlevickis