Latvijas Republika

LATVIJAS REPUBLIKA
JŪRMALAS PILSĒTAS DOMES
LĒMUMS
Jūrmalā

Zaudējis spēku ar Domes 2006.gada 1. jūnija 496 .lēmumu

2006.gada 2.februārīNr.69

protokols Nr.4, 3. punkts

Par Jaundubultu vidusskolas direktori Mariju Ļeščinsku

Pamatojoties uz Latvijas Republikas likuma „Par pašvaldībām” 21.panta 9.punktu, Latvijas Republikas Izglītības likuma 17.panta 3.daļas 2.punktu un, ņemot vērā Jūrmalas pilsētas Jaundubultu vidusskolas direktores Marijas Ļeščinskas 2005.gada 29.decembra iesniegumu, atbrīvot viņu no ieņemamā amata pēc pašas vēlēšanās, Jūrmalas pilsētas dome nolemj:

  1. Atbrīvot Mariju Ļeščinsku no Jūrmalas pilsētas Jaundubultu vidusskolas direktora amata pienākumu pildīšanas ar 2006.gada 2.februāri saskaņā ar Latvijas Republikas Darba likuma 100.panta 1.punktu – darbinieka uzteikums.

  2. Jūrmalas pilsētas Izglītības pārvaldes vadītāja vietniecei Svetlanai Seņkinai:

    2.1.Atbrīvot Mariju Ļeščinsku no darba pienākumu veikšanas ar 2006.gada 2.februāri;

    2.2.Iecelt par direktora pienākumu izpildītāju Jaundubultu vidusskolas direktora vietnieku audzināšanas darbā Ēriku Annuškānu;

    2.3.Izveidot komisiju un nodrošināt Jūrmalas pilsētas Jaundubultu vidusskolas dokumentācijas un materiālo vērtību nodošanu Jaundubultu vidusskolas direktora vietniekam audzināšanas darbā Ērikam Annuškānam.

  3. Jūrmalas pilsētas domes priekšsēdētāja vietniekam Dainim Urbanovičam:

    3.1. līdz 2006.gada 1.jūnijam rīkot konkursu ar pretendentu atlasi uz vakanto Jūrmalas pilsētas Jaundubultu vidusskolas direktora amatu;

    3.2. kontrolēt lēmuma izpildi.

Priekšsēdētāja

I.Aizstrauta


Lejupielāde: DOC un PDF