Latvijas Republika

LATVIJAS REPUBLIKA
JŪRMALAS PILSĒTAS DOMES
LĒMUMS
Jūrmalā
2006.gada 16.martāNr.289

protokols Nr.7, 14. punkts

Par Ķemeru vidusskolas piebūves būvniecības ieceri
Jūrmalā, Tukuma ielā 8/10

Pēc Jūrmalas pašvaldības pasūtījuma „Pilsētprojekts” ir sagatavojis Ķemeru vidusskolas piebūves būvniecības ieceri zemesgabalā Jūrmalā, Tukuma ielā 8/10. Zemesgabals saskaņā ar Jūrmalas pilsētas Attīstības plānu ir Sabiedrisko iestāžu teritorija (S).

Pamatojoties uz Latvijas Republikas Būvniecības likuma 12.pantu, izstrādātajai būvniecības iecerei tika izsludināta sabiedriskā apspriešana, kas notika no 2006.gada 11.janvāra līdz 8.februārim Jūrmalas pilsētas domes būvvaldes telpās un Ķemeru bibliotēkā. Būvniecības ieceres apspriešana, saņemto priekšlikumu izskatīšana un tikšanās ar būvvaldes speciālistiem notika 2006.gada 1.februārī Ķemeru bibliotēkā. Tikšanās dalībnieki neiebilda pret Ķemeru vidusskolas piebūves būvniecības ieceri minētajā zemesgabalā. Bija iebildumi par ieceres arhitektonisko risinājumu un ēkas novietni, kuri jārisina projekta tālākās izstrādes gaitā.

Iesniegto būvniecības ieceri 2006.gada 23.februārī izskatījusi Jūrmalas pilsētas domes attīstības jautājumu komiteja (protokols Nr.1.1-57/2), kura atbalstīja minēto ieceri.

Ņemot vērā iepriekš minēto un pamatojoties uz Latvijas Republikas Būvniecības likumu un Latvijas Republikas Ministru kabineta noteikumu Nr.309 „Būvniecības publiskās apspriešanas noteikumi” 19.punktu, Jūrmalas pilsētas dome nolemj:

Atbalstīt Ķemeru vidusskolas piebūves būvniecības ieceri zemesgabalā Jūrmalā, Tukuma ielā 8/10, ievērojot sabiedriskās apspriešanas rezultātā saņemtos priekšlikumus.

Priekšsēdētāja

I.Aizstrauta


Lejupielāde: DOC un PDF