Latvijas Republika

LATVIJAS REPUBLIKA
JŪRMALAS PILSĒTAS DOMES
LĒMUMS
Jūrmalā
2006.gada 15.jūnijāNr.534

protokols Nr.13, 4. punkts

Par sadarbības līguma slēgšanu

Pamatojoties uz Latvijas Republikas likumu „Par pašvaldībām” 15.panta pirmās daļas ceturto un sesto punktu, Jūrmalas pilsētas domes 2005.gada 31.augusta saistošo noteikumu Nr.13 „Jūrmalas pilsētas pašvaldības nolikums” 58.punktu, kā arī, ņemot vērā Jūrmalas pilsētas domes finanšu komitejas 2006.gada 25.maija lēmumu (protokols Nr.1.1-58/4), Jūrmalas pilsētas dome nolemj:

  1. Slēgt sadarbības līgumu starp Jūrmalas pilsētas domi un Latvijas Republikas Izglītības ministrijas Sporta pārvaldes Specializēto airēšanas sporta skolu par kopīgu sadarbību airēšanas sporta veidu attīstībā Jūrmalas pilsētā ar mērķi veicināt jauniešu veselīgu dzīvesveidu un viņu iesaistīšanu airēšanas sporta veidos un līdz ar to popularizēt šo sporta veidu un Jūrmalas pilsētas tēla atpazīstamību saskaņā ar pielikumu.

  2. Pilnvarot Jūrmalas pilsētas domes Izglītības pārvaldes vadītāju J.Kārkliņu Jūrmalas pilsētas domes vārdā parakstīt šī lēmuma 1.punktā minēto sadarbības līgumu.

  3. Jūrmalas pilsētas domes priekšsēdētāja vietniekam D.Urbanovičam kontrolēt lēmuma izpildi.

Priekšsēdētāja

I.Aizstrauta



Pielikums apstiprināts ar Jūrmalas pilsētas

domes 2006.gada 15.jūnija lēmumu Nr.534

(protokols Nr.13,  4.punkts)

SADARBĪBAS LĪGUMS

Jūrmalā,                                                                                              2006.gada ___._______

Jūrmalas pilsētas dome, (turpmāk tekstā - Dome), Jūrmalas pilsētas domes Izglītības pārvaldes vadītāja Jāņa Kārkliņa personā, kurš darbojas saskaņā Jūrmalas pilsētas domes 2006.gada 15.jūnija lēmuma Nr.534  2.punkta pamata no vienas puses, un Izglītības un zinātnes ministrijas Sporta pārvaldes Specializētā airēšanas sporta skola, (turpmāk tekstā - SASS), tās direktora Jura Šteinerta personā, kurš darbojas saskaņā ar sporta skolas nolikumu, no otras puses, turpmāk tekstā kopā un katrs atsevišķi saukti puses, savā starpā noslēdz sekojošu līgumu (turpmāk tekstā – līgums):

  1. LĪGUMA PRIEKŠMETS

    1.1.     Puses izmantojot viena otras finansiālās, organizatoriskās, intelektuālās un citas iespējas, vienojas par kopīgu sadarbību airēšanas sporta veidu attīstībā Jūrmalas pilsētā ar mērķi veicināt jauniešu veselīgu dzīvesveidu un viņu iesaistīšanu airēšanas sporta veidos un līdz ar to popularizēt šo sporta veidu un Jūrmalas pilsētas tēla atpazīstamību.

  2. PUŠU SAISTĪBAS

    2.1.     SASS apņemas:

    2.1.1.     sniegt informāciju masu saziņas līdzekļos par airēšanas sporta veidiem, par nodarbību iespējām, sacensībām;

    2.1.2.     organizēt izglītojošus pasākumus par airēšanas sportu un tā ietekmi uz jauniešu veselību;

    2.1.3.     organizēt airēšanas sporta veidu paraugdemonstrējumus, t.sk., atbalsot un piedaloties IP un Jūrmalas pilsētas pašvaldības organizētajos pasākumos;

    2.1.4.     racionāli un efektīvi izmantot sadarbības līguma ietvaros no IP saņemtos materiālos līdzekļus.

    2.2. Dome apņemas:

    2.2.1.     popularizēt airēšanas sportu Jūrmalas pilsētas jauniešu starpā;

    2.2.2.     atbalstīt SASS rīkotos pasākumus un citas ar airēšanas sportu saistītās aktivitātes;

    2.2.3.     nodot SASS īpašumā bez atlīdzības airētāju vestes-jakas apdrukātas ar Jūrmalas pilsētas simboliku, kā arī citu airēšanas sporta inventāru saskaņā ar pušu parakstītu nodošanas-pieņemšanas aktu.

  3. PUŠU ATBILDĪBA

    3.1. Abas puses ir atbildīgas par līguma nepildīšanu vai nepienācīgu pildīšanu un apņemas atlīdzināt pretējai pusei ar to radītos zaudējumus.

    3.2. Puses neizvirza viena otrai pretenzijas par līguma neizpildi, gadījumā, ja iestājas tādi apstākļi kā ugunsgrēks, stihiskas nelaimes, streiki un citi nepārvaramas varas gadījumi, kas tieši ietekmē līguma izpildi.

  4. LĪGUMA DARBĪBAS TERMIŅŠ, GROZĪŠANA UN LAUŠANA

    4.1. Līgums stājas spēkā ar parakstīšanas brīdi un noslēgts uz nenoteiktu laiku.

    4.2. Pusēm savstarpēji vienojoties līgumu var grozīt vai papildināt, grozījumi un papildinājumi noformējami rakstveidā un pievienojami līgumam kā tā neatņemama sastāvdaļa.

  5. STRĪDU IZSKATĪŠANAS KĀRTĪBA

    5.1. Strīdi par līguma izpildi tiek risināti pārrunu ceļā, ja vienoties nav iespējams, puses iesniedz strīdu izskatīšanai tiesā normatīvajos aktos noteiktajā kārtībā.

  6. CITI NOTEIKUMI

    6.1. Gadījumos, kas nav paredzēti līgumā, puses rīkojas saskaņā ar normatīvajiem aktiem.

    6.2. Līgums sastādīts latviešu valodā uz 2 (divām) lapām 2 (divos) eksemplāros ar vienādu juridisku spēku. Viens līguma eksemplārs atrodas pie Domes, otrs eksemplārs pie SASS.

PUŠU REKVIZĪTI UN PARAKSTI

Specializētā airēšanas sporta skola

Reģ.Nr.90000051383

Juridiskā adrese: Vikingu iela 6,

Jūrmala, LV- 2010

Banka: AS SEB UNIBANKA

Valsts kase TRELLV21

Konts Nr.LV89TREL2152890090200

Bankas kods: Kods UNLALV2X002

____________________/J.Šteinerts/

z.v.

Jūrmalas pilsētas dome

Reģ.Nr.90000056357

LV-2015, Jūrmala, Jomas iela 1/5

Tālr. 7093806

Konts LV57PARX0002484572002

A/S Parekss banka kods PARXLV22

_____________________/J.Kārkliņš/

z.v.