Latvijas Republika

LATVIJAS REPUBLIKA
JŪRMALAS PILSĒTAS DOMES
LĒMUMS
Jūrmalā
2008.gada 17. janvārīNr.4

protokols Nr.1, 5. punkts

Par vides aizsardzības nodaļas maksas pakalpojumiem

Pamatojoties uz Latvijas Republikas likuma “Par pašvaldībām” 21.panta pirmās daļas 14.punktu, Jūrmalas pilsētas dome nolemj:

  1. Ar 2008.gada 17.janvāri apstiprināt domes vides aizsardzības nodaļas sniegto pakalpojumu veidus un izcenojumus saskaņā ar pielikumu.

  2. Maksa par noteiktajiem pakalpojumiem iemaksājama domes centralizētajā grāmatvedībā skaidrā naudā ar norādi vides aizsardzības nodaļai vai ar kredītiestāžu starpniecību ieskaitāma Jūrmalas domes norēķinu kases kontā 3002201400 A/s Parex banka subkontā 70200001110.

  3. No samaksas ir atbrīvotas Jūrmalas pilsētas domes struktūrvienības - nodaļas un pārvaldes.

  4. Noteikt līdzekļu izlietojumu apmērā līdz 40% no maksas pakalpojumu ieņēmumiem pēc domes vides aizsardzības nodaļas vadītājas ierosinājuma darbinieku materiālai stimulēšanai.

  5. Ar šā lēmuma spēkā stāšanos spēku zaudē Jūrmalas pilsētas domes 2003.gada 2.aprīļa lēmums Nr.191 „Par vides aizsardzības nodaļas maksas pakalpojumiem”.

Priekšsēdētājs

R.Munkevics



Pielikums Jūrmalas pilsētas domes

2008.gada 17.janvāra lēmumam Nr.4

(protokols Nr.1, 5.punkts)

Jūrmalas domes vides aizsardzības nodaļas maksas pakalpojumi

Pakalpojumu veids

Izcenojums

(t.sk. PVN)

1. Vides aizsardzības nodaļas tehnisko noteikumu (teritorijas un objekta apskate dabā, situācijas izpēte, plānotās būvniecības izvērtējums, tehniskais nodrošinājums) sagatavošana jaunas apbūves, rekonstrukcijas projektēšanai.

25.00 Ls

2. Atzinumu sagatavošana par detālplānojumu atbilstību izdotajiem Vides aizsardzības nodaļas tehniskajiem noteikumiem.

30.00 Ls

3. Atzinumu sagatavošana pēc Latvijas Privatizācijas aģentūras pieprasījuma par vides aizsardzības prasību ievērošanu privatizējamos objektos un atzinumu sagatavošana par ēku un būvju nodošanu ekspluatācijā.

5.00 Ls