Latvijas Republika

LATVIJAS REPUBLIKA
JŪRMALAS PILSĒTAS DOMES
LĒMUMS
Jūrmalā
2008.gada 24. aprīlīNr.341

protokols Nr.19, 6. punkts

Par biedrības „Latvijas kūrortpilsētu asociācija” dibināšanu

2008.gada 28.aprīlī Jūrmalas pilsētas dome rīko Starptautisko 2.Latvijas kūrorta konferenci, kuras ietvaros ir paredzēts parakstīt biedrības „Latvijas kūrortpilsētu asociācija” dibināšanas statūtus (pielikums).

Biedrību „Latvijas kūrortpilsētu asociācija” dibinās trīs Latvijas pašvaldības – Jūrmalas, Baldones un Siguldas pašvaldības ar mērķi veicināt kūrortus reglamentējošo normatīvo aktu izstrādi un pieņemšanu Latvijas Republikā, lai veidotu skaidru un sakārtotu vidi kūrortpilsētu ilgtspējīgai attīstībai un veicinātu dabas veselības resursu izmantošanu rekreācijas un rehabilitācijas nolūkā.

Pamatojoties uz augstāk minēto un Latvijas Republikas likuma „Par pašvaldībām” 12.pantu, 14.panta pirmās daļas 1.punktu, Jūrmalas pilsētas dome nolemj:

  1. Pilnvarot Jūrmalas pilsētas domes priekšsēdētāju parakstīt lēmumu par biedrības „Latvijas kūrortpilsētu asociācija” dibināšanu un statūtus.

  2. Jūrmalas pilsētas domes tūrisma un ārējo sakaru nodaļai (G.Ušpele) veikt koordinēšanas darbu asociācijas dibināšanas īstenošanā, ko paredz Latvijas Republikas Saeimas pieņemtais likums „Biedrību un nodibinājumu likums”.

Priekšsēdētājs

R.Munkevics


Pielikums DOC