Latvijas Republika

LATVIJAS REPUBLIKA
JŪRMALAS PILSĒTAS DOMES
LĒMUMS
Jūrmalā
2008.gada 18.septembrīNr.831

protokols Nr.33, 31. punkts

Par publisko izklaides pasākumu organizēšanu Jūrmalā

Pamatojoties uz Latvijas Republikas Publisku izklaides un svētku drošības likuma 5.pantu, 6.pantu, 7.pantu un 8.pantu, kā arī biedrības „RLV” 2008.gada 9.septembra iesniegto iesniegumu par publiska pasākuma rīkošanu Jūrmalas pilsētas administratīvajā teritorijā ar lietas reģistrācijas numuru 1.1.-36/5769, Jūrmalas pilsētas dome nolemj:

  1. Piekrist, ka Jūrmalas pilsētas administratīvajā teritorijā 2008.gada 4.oktobrī tiks organizēts publisks pasākums – rallija „Latvija 2008” ātrumposmu „Majori” un „Ķemeri” rīkošana.

  2. Atļauju lēmuma pirmajā punktā minētā publiskā pasākuma organizēšanai biedrībai „RLV” izsniegt pēc sekojoša nosacījuma izpildes:

    · pēc informācijas saņemšanas no pasākuma organizatora par publiskā pasākuma norises vietas, datuma, sākuma un plānotā beigu laika, satiksmes kustības traucējumiem izvietošanu sekojošos masu mēdijos – laikrakstos „Diena” un „Latvijas avīze” un radio „Skonto”, kas izvietoti mēdijos ne vēlāk kā vienu nedēļu pirms pasākuma.

  3. Pilnvarot Jūrmalas pilsētas domes izpilddirektoru G.Truksni izsniegt atļauju pēc šī lēmuma 2.punktā noteiktā nosacījuma izpildes.

  4. Lēmuma izpildi kontrolēt Jūrmalas pilsētas domes priekšsēdētāja 1.vietniekam A.Tampem.

Priekšsēdētājs

R.Munkevics