Latvijas Republika

LATVIJAS REPUBLIKA
JŪRMALAS PILSĒTAS DOME
LĒMUMS
Jūrmalā
2013.gada 4.jūlijāNr. 398

protokols Nr. 17, 4. punkts

Par dalību Izglītības un zinātnes ministrijas atklātajā
projektu konkursā „Ikgadējā monitoringa ietvaros izstrādātā
jaunatnes politikas indeksa aprēķināšana pašvaldībās
jauniešu dzīves kvalitātes novērtēšanai”

Saskaņā ar Latvijas Republikas Izglītības un zinātnes ministrijas 2013.gada 4.jūnija rīkojumu Nr.169 un 2011.gada 12.aprīļa Latvijas Republikas Ministru kabineta noteikumiem Nr.277 „Kārtība, kādā piešķir valsts budžeta finansējumu jauniešu iniciatīvas un līdzdalības veicināšanai lēmumu pieņemšanā un sabiedriskajā dzīvē, darbam ar jaunatni un jaunatnes organizāciju darbības atbalstam, kā arī atbalstīto projektu administrēšanas un uzraudzības kārtība”, Jūrmalas pilsētas dome nolemj:

1. Atbalstīt Jūrmalas pilsētas domes dalību Latvijas Republikas Izglītības un zinātnes ministrijas izsludinātajā atklātajā projektu pieteikumu konkursā „Ikgadējā monitoringa ietvaros izstrādātā jaunatnes politikas indeksa aprēķināšana pašvaldībās jauniešu dzīves kvalitātes novērtēšanai” ar projekta pieteikumu „ Jūrmalas pilsētas jaunatnes politikas indeksa aprēķināšana ”.

2. Noteikt projekta mērķi - novērtēt Jūrmalas pilsētas jauniešu dzīves kvalitāti un saņemt objektīvu informāciju par reālo situāciju jauniešu politikas jomā pašvaldībā.

3. Noteikt projekta ieguvumu – aprēķinot Jūrmalas pilsētas Jaunatnes politikas īstenošanas indeksu, noskaidrota dažādu jaunatnes politikas aspektu ietekme uz jauniešu dzīvi un pašvērtējumu.

4. Noteikt projekta īstenošanas termiņu – 2013.gada 8.novembris.

5. Noteikt projekta kopējās indikatīvās izmaksas LVL 1000.00, kur valsts budžeta finansējums LVL 1000.00 (100%).

6. Projekta pieteikuma sagatavošanu un iesniegšanu uzdot Jūrmalas pilsētas domes Ekonomikas un attīstības nodaļai sadarbībā ar Jūrmalas pilsētas bērnu un jauniešu interešu centru.

Priekšsēdētājs

G.Truksnis


Lejupielāde: DOC un PDF