Latvijas Republika

LATVIJAS REPUBLIKA
JŪRMALAS PILSĒTAS DOME
LĒMUMS
Jūrmalā
2013.gada 4.jūlijāNr. 402

protokols Nr. 17, 9. punkts

Par valsts nodevu par ziņu izsniegšanu no Iedzīvotāju reģistra

Pamatojoties uz Latvijas Republikas likuma „Iedzīvotāju reģistra likums” 17I.pantu, kurā noteikts, ka par informācijas saņemšanu no Iedzīvotāju reģistra maksājama valsts nodeva un saskaņā ar Latvijas Republikas Ministru kabineta 2013.gada 11.jūnija noteikumu Nr.310 „Grozījumi Ministru kabineta 2007. gada 11.decembra noteikumos Nr.844 „Noteikumi par valsts nodevu par informācijas saņemšanu no Iedzīvotāju reģistra”, 8.2.punktu, ja informāciju sniedz pašvaldība vai tās izveidota iestāde, valsts nodevu ieskaita pašvaldības budžetā.

Saskaņā ar Latvijas Republikas Ministru kabineta 2011.gada 15.februāra noteikumu Nr.130 „Iedzīvotāju reģistrā iekļauto ziņu izsniegšanas kārtība” 5.punktu, pašvaldība izsniedz pēc personu pieprasījuma Iedzīvotāju reģistrā iekļautās ziņas par personas deklarēto vai reģistrēto dzīvesvietu (adresi), ja dzīvesvieta deklarēta vai reģistrēta Jūrmalas pašvaldības administratīvajā teritorijā. Ņemot vērā minēto, Jūrmalas pilsētas dome nolemj:

1. Pilnvarot Jūrmalas pilsētas domes Dzīvokļu nodaļu izsniegt izziņu personai par deklarēto vai reģistrēto dzīvesvietu (adresi) pēc valsts nodevas nomaksas, kuras samaksas apmērs tiek noteikts atbilstoši Latvijas Republikas Ministru kabineta noteikumiem.

2. Jūrmalas pilsētas domes Dzīvokļu nodaļai nodrošināt izsniegto izziņu un iekasētās valsts nodevas uzskaiti – norādot personu (vārds, uzvārds, personas kods), maksājamās nodevas apmēru (piešķirto atlaižu un atbrīvojumu iemeslu, ja ir piešķirtas), nodevas samaksas un izziņas izsniegšanas datumus.

3. Atzīt par spēku zaudējušu Jūrmalas pilsētas domes 2011.gada 21.aprīļa lēmumu Nr.174 „Par Jūrmalas pilsētas domes Dzīvokļu nodaļas maksas pakalpojumiem”.

Priekšsēdētājs

G.Truksnis


Lejupielāde: DOC un PDF