Latvijas Republika

LATVIJAS REPUBLIKA
JŪRMALAS PILSĒTAS DOME
LĒMUMS
Jūrmalā
2014.gada 16.janvārīNr. 19

protokols Nr. 2, 1. punkts

Par dalību valsts budžeta programmas „Vides aizsardzības fonds”,
apakšprogrammas „Vides aizsardzības projekti” vadlīnijas
„Atbildīgs dzīvesveids” atklātā projektu konkursa 3.3.aktivitātē
„Vides izglītības nometņu organizēšana bērniem un jauniešiem”

Saskaņā ar valsts budžeta programmas „Vides aizsardzības fonds”, apakšprogrammas „Vides aizsardzības projekti” vadlīnijas „Atbildīgs dzīvesveids” atklātā konkursa nolikumu, Jūrmalas pilsētas dome nolemj:

1. Atbalstīt Ķemeru vidusskolas dalību valsts budžeta programmas „Vides aizsardzības fonds” apakšprogrammas „Vides aizsardzības projekti” vadlīnijas „Atbildīgs dzīvesveids” 3.3. aktivitātē „Vides izglītības nometņu organizēšana bērniem un jauniešiem” atklātā projektu pieteikumu konkursā ar projekta pieteikumu „Meldru meža takas”.

2. Noteikt projekta mērķi – veicināt 30 izglītojamo izpratni par vidi un dabu, tās problēmām un motivēt viņus aktīvai darbībai vides aizsardzībā 8 dienu nometnē. Nometnes laikā ir plānots Meža mājas apmeklējums, Mīlestības saliņas pieguļošā dīķa sakopšana, Ķemeru galveno bagātību – dūņu un minerālūdeņu, kā arī kūrorta vēstures iepazīšana, ūdensaugu un ūdensdzīvnieku atpazīšana Slocenes upē un Slokas ezerā, dabas skolas piekrastes nodarbības, u.c. Projekta noslēgumā plānots organizēt konferenci par projekta rezultātiem.

3. Noteikt projekta prognozējamo īstenošanas laiku līdz 2014.gada 30.decembrim.

4. Noteikt projekta kopējās indikatīvās izmaksas EUR 4 800.00, kur Latvijas vides aizsardzības fonda finansējums EUR 3 600.00 (75%), bet Jūrmalas pilsētas domes līdzfinansējums ir EUR 1 200.00(25%).

5. Priekšfinansējumu EUR 2 880.00 apmērā paredzēt Jūrmalas pašvaldības 2014.gada budžetā.

6. Projekta pieteikuma sagatavošanu un iesniegšanu līdz 2014.gada 17.janvārim uzdot Ķemeru vidusskolai sadarbībā ar Jūrmalas pilsētas domes Attīstības pārvaldes Projektu ieviešanas nodaļu.

Priekšsēdētājs

G.Truksnis


Lejupielāde: DOC un PDF