Latvijas Republika
LATVIJAS REPUBLIKA
JŪRMALAS PILSĒTAS DOMES
LĒMUMS
Jūrmalā
1996.gada 27.decembrīNr.1241

Par izmaiņām
Jūrmalas pilsētas domes
1994.gada 15.decembra lēmumā Nr.609

Ar Jūrmalas pilsētas domes 1994.gada 15.decembra lēmumu Nr.609 ir apstiprināts "Nolikums par zemes nomu Jūrmalas pilsētā", kura 4. un 7.punkts nosaka, ka visām juridiskām un fiziskām personām, kuru īpašumā, valdījumā vai nomā ir ēkas vai būves, ir obligāti jāslēdz zemes nomas līgumi.

Jūrmalā ir aptuveni 200 garāžas ēku, kuras atrodas namu pārvalžu valdījumā vai ir ar attiecīgām atļaujām uzbūvējušas fiziskas personas.

Lai vienkāršotu zemes nomas lietojuma noformēšanu garāžu īpašniekiem un nomniekiem, Jūrmalas pilsētas dome nolemj:

  1. Papildināt Jūrmalas pilsētas domes 1994.gada 15.decembra lēmuma Nr.609 pielikumu "Nolikums par zemes nomu Jūrmalas pilsētā" ar 17.punktu sekojošā redakcijā:

    "Garāžu īpašnieki un nomnieki, kuru garāžas atrodas uz viņiem nepiederošiem zemesgabaliem, maksā zemes nodokli neslēdzot zemes nomas līgumu. Zemes nodoklis tiek aprēķināts par platību, kas ir vienāda ar trīskāršu garāžas telpas vai garāžas apbūves laukumu saskaņā ar namu pārvaldes izsniegtu izziņu".

  2. Uzdot namu pārvaldēm līdz 1997.gada 25.janvārim iesniegt Jūrmalas pilsētas domes finansu nodaļā nodokļa aprēķināšanai garāžu nomnieku un īpašnieku sarakstus.

Priekšsēdētājs         A.Inkulis