Latvijas Republika

LATVIJAS REPUBLIKA
JŪRMALAS PILSĒTAS DOMES
LĒMUMS
Jūrmalā

Mainīts ar Domes 2001. gada 1. augusta 356. lēmumu

2001.gada 22.februārīNr.206

Par bezpeļņas organizācijas
pašvaldības sabiedrības ar ierobežotu atbildību
"Jūrmalas ūdens" statūtu apstiprināšanu

Pamatojoties uz Latvijas Republikas likumiem "Par sabiedrībām ar ierobežotu atbildību", "Par bezpeļņas organizācijām", "Par valsts un pašvaldību uzņēmumu pārveidošanu statūtsabiedrībās" un saskaņā ar Jūrmalas pilsētas domes 2000.gada 30.novembra lēmumu Nr.1091 "Par Jūrmalas pilsētas pašvaldības b/o "Jūrmalas pilsētas ūdensvada un kanalizācijas uzņēmums" reorganizāciju", Jūrmalas pilsētas dome nolemj:

  1. Apstiprināt bezpeļņas organizācijas pašvaldības sabiedrības ar ierobežotu atbildību "Jūrmalas ūdens" (turpmāk tekstā - sabiedrība) statūtus un pamatkapitālu (statūtu fondu) Ls 1268489 (viens miljons divi simti sešdesmit astoņi tūkstoši četri simti astoņdesmit deviņi lati).
  2. Noteikt, ka sabiedrības direktoram Vladimiram ANTONOVAM ir pirmā paraksta tiesības uz bankas un citiem dokumentiem.

  3. Sākotnēji Izmaiņa ar Domes 2001. gada 1. augusta 356. lēmumu
    Iecelt Gunti KLĪVI (personas kods ***) un Guntu JUBELI (personas kods ***) par pašvaldības pilnvarniekiem sabiedrībā uz 3 (trīs) gadiem, noslēdzot pilnvarojuma līgumus un paredzot katram darba samaksu trīs minimālo algu apmērā mēnesī.
    Atcelts

  4. Apstiprināt Jūrmalas pilsētas pašvaldības bezpeļņas organizācijas "Jūrmalas pilsētas ūdensvada un kanalizācijas uzņēmums" slēguma bilanci saskaņā ar 1.pielikumu.
  5. Apstiprināt bezpeļņas organizācijas pašvaldības sabiedrības ar ierobežotu atbildību "Jūrmalas ūdens" sākuma bilanci saskaņā ar 2.pielikumu.
  6. Apstiprināt bezpeļņas organizācijas pašvaldības sabiedrības ar ierobežotu atbildību "Jūrmalas ūdens" dibinātāju deklarāciju saskaņā ar 3.pielikumu.
  7. Apstiprināt Birutu BĒRZIŅU par sabiedrības zvērinātu revidentu uz 3 (trīs) gadiem.
  8. Apstiprināt bezpeļņas organizācijas pašvaldības sabiedrības ar ierobežotu atbildību "Jūrmalas ūdens" nekustamā īpašuma sarakstu saskaņā ar 4.pielikumu.
  9. Pilnvarot Jūrmalas pilsētas domes priekšsēdētāju Leonīdu ALKSNI parakstīt bezpeļņas organizācijas pašvaldības sabiedrības ar ierobežotu atbildību "Jūrmalas ūdens" statūtus.
  10. Uzdot Jūrmalas pilsētas domes priekšsēdētāja 1.vietniekam Aigaram TAMPEM domes vārdā parakstīt sabiedrības reģistrēšanas pieteikumu Latvijas Republikas Uzņēmumu reģistram.
  11. Uzdot sabiedrības direktoram V.ANTONOVAM:
  12. 11.1. četrpadsmit dienu laikā pēc statūtu parakstīšanas organizēt sabiedrības reģistrēšanai nepieciešamo dokumentu iesniegšanu Latvijas Republikas Uzņēmumu reģistrā;
    11.2. saņemt sabiedrības reģistrētos dokumentus Latvijas Republikas Uzņēmumu reģistrā;
    11.3. mēneša laikā nodot Jūrmalas pilsētas domes bilancē pamatlīdzekļus saskaņā ar 5.pielikumu.

  13. Nodot bez atlīdzības lietošanā - patapināt sabiedrībai pašvaldības īpašumu - pamatlīdzekļus saskaņā ar 5.pielikumu.
  14. Uzdot Jūrmalas pilsētas domes ekonomikas un pašvaldības īpašuma nodaļai (A.Priede) un Jūrmalas pilsētas domes juridiskajai nodaļai (M.Purmalis) sagatavot patapinājuma līgumu par pašvaldības pamatlīdzekļu apsaimniekošanu un pilnvarot Jūrmalas pilsētas domes priekšsēdētāju parakstīt sagatavoto patapinājuma līgumu ar sabiedrību.
  15. Uzdot domes centralizētajai grāmatvedībai (I.Kundziņa) veikt pašvaldības ieguldījuma korekcijas sakarā ar uzņēmuma reorganizāciju.
  16. Piešķirt sabiedrībai no pamatbudžeta - pārējiem līdzekļiem Ls 500 ar sabiedrības reģistrēšanu saistītiem izdevumiem.
  17. Lēmuma izpildes kontroli uzdot domes priekšsēdētāja 1.vietniekam A.Tampem.
Priekšsēdētājs L.Alksnis

REĢISTRĒTI
Latvijas Republikas Uzņēmumu Reģistrā
_________________________________
ar Nr. ____________________________

Bezpeļņas organizācijas pašvaldības sabiedrības
ar ierobežotu atbildību
"Jūrmalas ūdens"

STATŪTI

Apstiprināti ar Jūrmalas pilsētas domes
2001.gada 22.februāra lēmumu Nr.206

  1. Vispārējie noteikumi

    1.1. Bezpeļņas organizācija pašvaldības sabiedrība ar ierobežotu atbildību "Jūrmalas ūdens" (turpmāk tekstā - Sabiedrība) ir izveidota ar Jūrmalas pilsētas domes 2000.gada 30.novembra lēmumu Nr.1091 kā viena īpašnieka bezpeļņas organizācija sabiedrība ar ierobežotu atbildību un tā ir Jūrmalas pilsētas pašvaldības bezpeļņas organizācijas "Jūrmalas pilsētas ūdensvada un kanalizācijas uzņēmums" tiesību, pienākumu un saistību pārņēmēja. Sabiedrība darbojas saskaņā ar Latvijas Republikas likumu "Par uzņēmējdarbību", likumu "Par sabiedrībām ar ierobežotu atbildību", "Par bezpeļņas organizāciju", Komerclikumu un citu likumu normām, atbilstoši Latvijas Republikas Ministru kabineta, Jūrmalas pilsētas domes lēmumiem, rīkojumiem un noteikumiem, kā arī saskaņā ar šiem Statūtiem.

    1.2. Sabiedrības juridiskā adrese un atrašanās vieta - Promenādes ielā 1a, Jūrmala, LV-2015, Latvijas Republika.

    1.3. Sabiedrības nosaukums latviešu valodā:

    Bezpeļņas organizācija pašvaldības sabiedrība ar ierobežotu atbildību "Jūrmalas ūdens",

    Saīsināts nosaukums - bezpeļņas organizācija pašvaldības SIA "Jūrmalas ūdens".

    1.4. Sabiedrība atbilstoši Latvijas Republikas spēkā esošajiem likumiem ir juridiska persona. Tai ir sava nošķirta manta, patstāvīga bilance, zīmogs, norēķinu konti bankās, t.sk. norēķiniem ar ārvalstu partneriem.

    1.5. Sabiedrība tiek dibināta uz nenoteiktu laiku.

    1.6. Sabiedrībai ir tiesības savā vārdā slēgt līgumus, iegūt mantiskas un personiskas nemantiskas tiesības, uzņemties pienākumus un veikt citus darījumus, kas nav pretrunā ar Latvijas Republikas likumiem un šiem Statūtiem. Tā var būt prasītāja un atbildētāja tiesā, šķīrējtiesā.

    Sabiedrība var piedalīties citās uzņēmējsabiedrībās ar Sabiedrības mantu un iegādāties to vērtspapīrus.

    1.7. Sabiedrības manta izmantojama tikai Statūtos deklarētajiem mērķiem.

    1.8. Sabiedrība atbild par savām saistībām ar visu savu mantu, arī ar mantu, ko tai nošķīrusi Jūrmalas pilsētas dome kā Sabiedrības dalībnieks.

    Sabiedrība neatbild par Jūrmalas pilsētas domes saistībām, tāpat kā Jūrmalas pilsētas dome neatbild par Sabiedrības saistībām.

  2. Sabiedrības darbības mērķis un virzieni

    2.1. Sabiedrības darbības mērķis ir nepārtraukta Jūrmalas pilsētas iedzīvotāju, uzņēmumu, organizāciju un iestāžu apgāde ar dzeramo ūdeni un izmantoto notekūdeņu novadīšana šim nolūkam paredzētajās vietās.

    2.2. Sabiedrība nodarbojas ar saimniecisko darbību, taču tās mērķis nav gūt peļņu.

    2.3. Sabiedrības galvenie darbības virzieni saskaņā ar klasifikatoru ir:

    2.3.1. 41.00 - Ūdens ieguve, attīrīšana un sadale.
    2.3.2. 45.11 - Ēku demontāža un nojaukšana, zemes darbi.
    2.3.3. 45.21 - Ēku vispārējā būvniecība un inženiertehniskie darbi.
    2.3.4. 45.25 - Pārējie būvniecības darbi, kuru veikšanai nepieciešama profesionālā sagatavotība.
    2.3.5. 45.33. - Sanitārtehniskie darbi.
    2.3.6. 45.45 - Citas būvdarbu pabeigšanas operācijas.
    2.3.7. 60.23 - Pārējais pasažieru sauszemes transports.
    2.3.8. 60.24 - Kravu transports ar automobīļiem.
    2.3.9. 71.32 - Celtniecības mašīnu un iekārtu iznomāšana.
    2.3.10. 74.20 - Darbība arhitektūras un projektēšanas sfērā un ar to saistīto tehnisko konsultāciju sniegšana.
    2.3.11. 74.30 - Tehniskā pārbaude un analīze.
    2.3.12. 90.00 - Notekūdeņu un atkritumu likvidēšana, attīrīšana u.tml. darbība.

    2.4. Sabiedrības darbības papildvirzieni - cita veida saimnieciskā darbība, kas nav pretrunā ar Latvijas Republikas normatīvajiem aktiem.

    2.5. Sabiedrība realizē savu produkciju, darbus un citas vērtības pēc tarifiem un cenām, kuras apstiprina Jūrmalas pilsētas dome saskaņā ar Latvijas Republikas likumiem. Pārējo produkciju, kuru cenu Latvijas Republikas likumos nav paredzēts apstiprināt pašvaldībā, Sabiedrība realizē pēc līgumcenām.

  3. Sabiedrības dalībnieki

    Sabiedrības dibinātājs, reizē arī Sabiedrības vienīgais dalībnieks un kapitāla daļu turētājs ir Jūrmalas pilsētas dome, kas atrodas Jomas ielā 1/5, Jūrmalā, LV-2015, Latvijas Republika.

  4. Sabiedrības kapitāls

    4.1. Sabiedrības pamatkapitāls ir mantiskie un naudas resursi, kas nepieciešami tās darbībai.

    4.2. Sabiedrības pamatkapitāla lielums ir Ls 1268489 (viens miljons divi simti sešdesmit astoņi tūkstoši četri simti astoņdesmit deviņi lati) ar kopējo daļu skaitu 1268489, to veido Jūrmalas pilsētas domes mantiskais ieguldījums. Vienas daļas nominālvērtība - Ls 1 (viens lats).

    4.3. Sabiedrības pamatkapitāls ir sabiedrībai nošķirta Jūrmalas pilsētas pašvaldības īpašuma daļa naudas un materiālo resursu formā, kas nepieciešama Sabiedrības darbības uzsākšanai un tās tālākai izvēršanai.

    4.4. Sabiedrības pamatkapitāla lielumu var izmainīt izstrādājot un apstiprinot pamatkapitāla palielināšanas vai samazināšanas noteikumus un Statūtu grozījumus. Kārtība kādā tiek palielināts vai samazināts Sabiedrības pamatkapitāls, kā arī Sabiedrības privatizācijas un pamatkapitāla atsavināšanas kārtība ir noteikta ar likumu.

  5. Sabiedrības līdzekļi un fondi

    5.1. Sabiedrībai ir savi līdzekļi, kurus veido:

    5.1.1. ieguldījumi pamatkapitālā (Statūtu fondā);
    5.1.2. fizisko un juridisko personu ziedojumi, pašvaldības dotācijas;
    5.1.3. pārējie ienākumi, materiālās vērtības, īpašumi un līdzekļi, kas iegūti saimnieciskās darbības rezultātā likumos un Statūtos atļautā veidā.

    5.2. Ienākumi no Sabiedrības darbības tiek izlietoti izdevumu segšanai, materiālās bāzes nostiprināšanai un attīstībai, obligāto maksājumu un atskaitījumu izdarīšanai, nodokļu nomaksai.

    5.3. Sabiedrības līdzekļus veido Statūtu fonds un Rezerves fonds.

    5.4. Rezerves fondu veido Sabiedrības ienākumu pārsniegums pār izdevumiem, kas pāriet uz nākamo saimniecisko gadu. Sabiedrības saimnieciskais gads atbilst kalendārajam gadam.

    Rezerves fonds netiek aplikts ar nodokļiem un to nevar izņemt vai izmaksāt dalībniekiem.

    5.5. Rezerves fonds izmantojams šādiem paredzētiem mērķiem:

    5.5.1. pamatlīdzekļu un citu materiālo vērtību iegādei;
    5.5.2. materiāli tehniskās bāzes atjaunošanā;
    5.5.3. izmaksām, kas saistītas ar darba koplīgumu;
    5.5.4. kārtējam un kapitālajam remontam;
    5.5.5. projektiem, kas saistīti ar Sabiedrības turpmāko attīstību;
    5.5.6. zaudējumu segšanai.

  6. Sabiedrības finansiāli saimnieciskā darbība

    6.1. Sabiedrība atbilstoši Statūtiem pastāvīgi nosaka savus darbības virzienus, pārzin un rīkojas ar savu īpašumu, veido savas struktūrvienības.

    6.2. Sabiedrības savstarpējās attiecības ar citām organizācijām un fiziskām personām tiek veidotas uz likumu un līgumu pamata.

    6.3. Sabiedrība organizē lietvedību, grāmatvedību un statistikas uzskaiti, sastāda un iesniedz pārvaldes un nodokļu institūcijām gada un ceturkšņa pārskatus un atskaites Latvijas Republikas normatīvos aktos noteiktā kārtībā.

    6.4. Sabiedrība Latvijas Republikas likumdošanas aktos noteiktā kārtībā maksā nodokļus.

    6.5. Savas darbības nodrošināšanai, Sabiedrība pieņem darbā darbiniekus uz darba līguma pamata, kuri saņem atalgojumu atbilstoši viņu darba ieguldījumam Sabiedrībā saskaņā ar darba līgumu.

    Darba līgumā tiek ietverta darba organizācija, darba samaksa, darbinieka un darba devēja tiesības un pienākumi, kā arī citi jautājumi, kas saistīti ar darba attiecībām.

    Uz darbiniekiem pilnībā tiek attiecinātas Latvijas Darba likumu kodeksā ietvertās normas.

    6.6. Sabiedrība veic pasākumus darba drošības, ugunsdrošības ievērošanā, strādājošo veselības un apkārtējās vides aizsardzībā.

  7. Sabiedrības ārējā ekonomiskā darbība

    7.1. Sabiedrībai ir tiesības īstenot ar likumu atļauto ārējo ekonomisko darbību:

    7.1.1. noteiktā kārtībā noslēgt līgumus;
    7.1.2. nosūtīt un uzņemt speciālistus pieredzes apmaiņas nolūkos;
    7.1.3. izmantot citas kooperēšanās formas ar ārzemju juridiskajām un fiziskām personām.

  8. Sabiedrības organizatoriskā struktūra

    8.1. Sabiedrības pārvaldes institūcijas ir Dalībnieku sapulce un Valde.

    8.2. Sabiedrības pārvaldes augstākā institūcija ir Dalībnieku sapulce, kuras funkcijas pilda divi Pilnvarnieki ar vienādām balss tiesībām.

    8.3. Pilnvarniekus amatā ieceļ Sabiedrības kapitāla daļu turētājs, noslēdzot ar viņiem pilnvarojuma līgumus, kas nosaka tiesiskās attiecības ar Pilnvarniekiem.

    8.4. Pilnvarnieki neiejaucas tieši Sabiedrības saimnieciskajā un finansiālajā darbībā, tā ikdienas vadīšanā un neslēdz Sabiedrības vārdā nekādus darījumus.

    8.5. Pilnvarnieki nevar uzticēt savu pienākumu pildīšanu citai personai.

    8.6. Par Pilnvarnieku nomaiņu Sabiedrības kapitāla daļu turētājam jāpaziņo Uzņēmumu reģistram.

    8.7. Pilnvarnieku uzdevumi:

    8.7.1. izstrādāt un iesniegt Sabiedrības kapitāla daļu turētājam apstiprināšanai Sabiedrības darbības un attīstības stratēģiskos virzienus;
    8.7.2. pastāvīgi kontrolēt Direktora darbību un raudzīties, lai Sabiedrības lietas tiktu kārtotas saskaņā ar likumiem, Ministru kabineta noteikumiem, šiem Statūtiem un Sabiedrības kapitāla daļu turētāja lēmumiem un rīkojumiem;
    8.7.3. pārbaudīt iesniegto Sabiedrības budžetu;
    8.7.4. pārbaudīt Sabiedrības gada pārskatus;
    8.7.5. iepriekš izskatīt visus ar Sabiedrību saistītos jautājumus, kuri saskaņā ar šiem Statūtiem ietilpst Sabiedrības kapitāla daļu turētāja kompetencē;
    8.7.6. ja to pieprasa Sabiedrības kapitāla daļu turētājs, Pilnvarniekiem ir jāizskata arī šajos Statūtos neparedzēti saimnieciskās darbības un pārvaldes jautājumi;
    8.7.7. paziņot Uzņēmumu reģistram par izmaiņām izpildinstitūcijas sastāvā un paraksta tiesībās.

    8.8. Pilnvarnieki tikai ar Sabiedrības kapitāla daļu turētāja rakstisku piekrišanu (lēmumu) ir tiesīgi:

    8.8.1. grozīt Sabiedrības Statūtus;
    8.8.2. palielināt vai samazināt Sabiedrības pamatkapitālu;
    8.8.3. lemt par Sabiedrības privatizāciju, reorganizāciju, darbības izbeigšanu un likvidāciju.

    8.9. Pilnvarniekiem ir tiesības:

    8.9.1. izskatīt Sabiedrības Direktora ziņojumus;
    8.9.2. apstiprināt Sabiedrības gada pārskatus pēc Revidenta slēdziena un Direktora paskaidrojuma;
    8.9.3. apstiprināt Sabiedrības budžetu;
    8.9.4. pēc Direktora priekšlikuma lemt par Sabiedrības Rezerves fonda izlietošanu;
    8.9.5. lemt par prasības celšanu pret Sabiedrības Direktoru un Revidentu (-tiem) vai par atteikšanos no prasības;
    8.9.6. apstiprināt un grozīt lēmumus, kurai savā darbībā jāievēro Sabiedrības Direktoram;
    8.9.7. pēc Direktora priekšlikuma lemt par Sabiedrības struktūrvienību, pārstāvniecību un filiāļu izveidošanu vai to likvidāciju.

    8.10. Pilnvarnieki pārstāv Sabiedrības intereses valsts varas un pārvaldes institūcijās un pašvaldībās, risinot jautājumus par Sabiedrības darbības mērķu un virzienu sekmīgai realizācijai nepieciešamo priekšnoteikumu nodrošināšanu, ja to izlemšana nav Direktora kompetencē, tai skaitā iesniedz Sabiedrības kapitāla daļu turētājam apstiprināšanai Statūtu grozījumu un Sabiedrības reorganizācijas, likvidācijas un lēmuma par tarifu izmaiņām projektus.

    8.11. Pilnvarnieki savus lēmumus noformē rakstiski un apliecina ar parakstiem.

    8.12. Lēmums skaitās pieņemts, ja to parakstījuši abi Pilnvarnieki.

    8.13. Pilnvarnieku lēmumus var atcelt Sabiedrības kapitāla daļu turētājs.

    8.14. Sabiedrības izpildinstitūcijas (valdes) funkcijas veic Direktors, kuru ieceļ un atbrīvo no amata Sabiedrības kapitāla daļu turētājs.

    8.15. Direktoram ir paraksta tiesības.

    8.16. Direktors nodrošina Sabiedrības ikdienas vadību un veic šādas funkcijas:

    8.16.1. sagatavo gada pārskatus, bilanci un budžetu;
    8.16.2. ne vēlāk kā divus mēnešus pēc finansu gada noslēguma iesniedz Pilnvarniekiem apstiprināšanai gada bilanci un pārskatu;
    8.16.3. nodrošina Pilnvarniekus ar nepieciešamo informāciju un iesniedz tiem priekšlikumus jautājumos, kuru izlemšana ir tikai Pilnvarnieku kompetencē;
    8.16.4. izlemj saimnieciskos, organizatoriskos un materiāltehniskā nodrošinājuma jautājumus;
    8.16.5. atbild par Sabiedrības saimniecisko un finansiālo darbību, kā arī grāmatvedības un lietvedības kārtošanu;
    8.16.6. nodrošina Sabiedrības īpašuma un naudas līdzekļu saglabāšanu un racionālu izmantošanu;
    8.16.7. sagatavo un iesniedz Pilnvarniekiem apstiprināšanai priekšlikumus un projektus par Sabiedrības Statūtu grozījumiem, reorganizāciju, likvidāciju un tarifu izmaiņām.

    8.17. Direktoram ir tiesības:

    8.17.1. rīkoties Sabiedrības vārdā un pārstāvēt Sabiedrības intereses visās iestādēs, uzņēmumos (uzņēmējsabiedrībās), organizācijās un tiesā;
    8.17.2. rīkoties ar Sabiedrības mantiskajiem un finansu līdzekļiem atbilstoši šiem Statūtiem;
    8.17.3. slēgt līgumus ar juridiskajām un fiziskajām personām, veikt visa veida darījumus Statūtos deklarēto mērķu sasniegšanai, izsniegt pilnvaras, atvērt norēķinu un citus kontus;
    8.17.4. noteikt Sabiedrības struktūru un struktūrvienību funkcijas, apstiprināt to nolikumus;
    8.17.5. noteikt darbinieku skaitu un sastāvu, darba formas, sistēmu un apmērus, kā arī mantiskās stimulēšanas noteikumus;
    8.17.6. pieņemt darbā un atbrīvot no darba Sabiedrības darbiniekus un apstiprināt amata instrukcijas;
    8.17.7. pieņemt lēmumus, izdot rīkojumus un dot norādījumus jautājumos, kas ietilpst viņa kompetencē, un tie ir obligāti visiem Sabiedrības darbiniekiem;
    8.17.8. veikt jebkuru citu darbību, kas nepieciešama Sabiedrības mērķu sasniegšanai, izņemot tādu, kura saskaņā ar likumiem un šiem Statūtiem ietilpst Pilnvarnieku vai citu institūciju kompetencē.

    8.18. Sabiedrības darbības kontrole un revīzija:

    8.18.1. kontroli par Sabiedrības finansu un saimniecisko darbību veic revīzijas komisija (revidents), ko ieceļ kapitāla daļu turētājs;
    8.18.2. revīzijas komisija kontrolē Sabiedrības Statūtu ievērošanu, pārbauda mantas saglabāšanu un naudas līdzekļu izlietošanu, dod slēdzienu par gada pārskatiem.

  9. Daļu īpašnieku maiņas kārtība

    Sabiedrības daļas īpašnieka maiņa notiek Latvijas Republikas likumos un normatīvajos aktos noteiktajā kārtībā un veidos.

  10. Sabiedrības reorganizācija un likvidācija

    10.1. Sabiedrību saskaņā ar kapitāla daļu turētāja lēmumu var reorganizēt apvienošanas, sadalīšanas vai pārveidošanas ceļā likumā noteiktā kārtībā.

    10.2. Sabiedrības darbības izbeigšana un likvidācija notiek šādos gadījumos:

    10.2.1. saskaņā ar Sabiedrības kapitāla daļas turētāja lēmumu;
    10.2.2. ar tiesas nolēmumu;
    10.2.3. citos likumā noteiktos gadījumos.

    10.3. Ja lēmumu par Sabiedrības likvidāciju ir pieņēmis kapitāla daļu turētājs, tas ieceļ likvidācijas komisiju, kura veic Sabiedrības likvidāciju.

    10.4. Kārtību, kādā izbeidzama Sabiedrības darbība, regulē spēkā esošie likumi.

DIBINĀTĀJS:

Priekšsēdētājs L.Alksnis


3.pielikums
Apstiprināts ar Jūrmalas pilsētas domes
2001.gada 22.februāra lēmumu Nr.206

Bezpeļņas organizācijas pašvaldības sabiedrības
ar ierobežotu atbildību
"Jūrmalas ūdens"

DEKLARĀCIJA

Jūrmalā2001.gada _____._____________

Jūrmalas pilsētas dome, kuras vārdā uz Nolikuma un domes lēmuma pamata rīkojas tās priekšsēdētājs L.Alksnis, kā bezpeļņas organizācijas pašvaldības sabiedrības ar ierobežotu atbildību "Jūrmalas ūdens" (turpmāk tekstā - sabiedrība) vienīgais īpašnieks, ar šo apliecina, ka tā negūs peļņu no minētās sabiedrības, bet ienākumus, kas pārsniegs izdevumus, ieskaitīs sabiedrības rezerves fondā.

Jūrmalas pilsētas domes priekšsēdētājs L.Alksnis


4.pielikums
Apstiprināts ar Jūrmalas pilsētas domes
2001.gada 22.februāra lēmumu Nr.206

Jūrmalas pilsētas pašvaldības bezpeļņas organizācijas
"Jūrmalas pilsētas ūdensvada un kanalizācijas uzņēmums"
nekustamā īpašuma saraksts uz 2001.gada 1.janvāri

Nr.
p.k.
NosaukumsAdreseBilances vērtība
Ls
1.NoliktavaDzintari, Promenādes ielā 1a76,73
2.Atdzelžošanas stacijaDzintari, Promenādes ielā 1a0,00
3.Atdzelžošanas stacijaDzintari, Promenādes ielā 1a0,00
4.Administratīvā ēkaDzintari, Promenādes ielā 1a631,85
5.NoliktavaDzintari, Promenādes ielā 1a87,61
6.NoliktavaDzintari, Promenādes ielā 1a10896,12
Kopā:11692,31


5.pielikums
Apstiprināts ar Jūrmalas pilsētas domes
2001.gada 22.februāra lēmumu Nr.206

Kopsavilkums pamatlīdzekļu (nekustamā īpašuma) atšifrējums,
ko pārņem Jūrmalas pilsētas dome savā bilancē

Sākotnējā
vērtība
Ls
Nolietojums
Ls
Atlikusī bilances
vērtība uz 01.01.2001.
Ls
1. Jūrmalas pilsētas ŪKU ēkas7414,754796,392618,36
2. Dzintaru kanalizācijas iecirkņa būves1930578,21428578,211502000,-
3. Dzintaru ūdensvada iecirkņa būves113215,1072814,1040401,-
4. Kauguru iecirkņa būves430958,57239170,54191788,03
5. Ķemeru iecirkņa būves68362,5946839,0521523,54
6. Lielupes attīrīšanas iekārtas būves138053,4084525,0653528,34
7. Dzintaru iecirkņa būves15624,4514992,63631,82
8. Dzintaru iecirkņa kanalizācijas tīkli564459,18355773,16208686,02
9. Dzintaru iecirkņa ūdensvada tīkli351977,10221483,36130493,74
10. Kauguru iecirkņa tīkli326847,3120827,77118559,54
11. Ķemeru iecirkņa tīkli48706,5033301,0915405,41
12. Saskaņā ar aktu23858,51-23858,51
Kopā:4020055,671710561,362309494,31