Latvijas Republika

LATVIJAS REPUBLIKA
JŪRMALAS PILSĒTAS DOMES
LĒMUMS
Jūrmalā

Zaudējis spēku ar Domes 2005. gada 27. oktobra 481. lēmumu

1999.gada 4.martāNr.208

Par papildinājumiem Jūrmalas pilsētas domes
1998.gada 28.maija lēmumā Nr.585
un par adresu maiņu

Jūrmalas pilsētas domes arhitektūras un plānošanas pārvalde sadarbībā ar Valsts zemes dienesta Jūrmalas pilsētas nodaļu ir izstrādājusi pārskata plānu Krastaciemā, sakārtojot zemes īpašuma robežas, to transformējot atbilstoši esošajai situācijai. Krastaciemā, kvartālā starp Mežmalas, Rītupes, Čiekuru un Zalkšu ielām tiek veidota jauna iela, nodrošinot piebraukšanu pie namīpašumiem. Līdz ar to radusies nepieciešamība esošajam ceļam piešķirt pilsētas ielas statusu.

Arhitektūras un plānošanas pārvalde ir saņēmusi namīpašnieka Čiekuru ielā 17 iesniegumu par adreses maiņu, tā kā zemesgabals atrodas pie jaunizveidojamās ielas.

Ņemot vērā minēto, izskatot domes arhitektūras un plānošanas pārvaldes priekšlikumus un saskaņā ar 1998.gada 22.maija Jūrmalas pilsētas zemes komisijas atzinumu Nr.17-2.14, Jūrmalas pilsētas dome nolemj:

  1. Papildināt Jūrmalas pilsētas domes 1998.gada 28.maija lēmumu Nr.585 "Par Jūrmalas pilsētas ielu saraksta precizēšanu un apstiprināšanu" 3.punktu ar sekojošu apakšpunktu:

    "

    1. Piešķirt jaunus ielas nosaukumus:
      3.19. Gaileņu iela - ceļam bez nosaukuma no Mežmalas ielas 5 līdz Rītupes un Čiekuru ielas krustojumam" saskaņā ar pievienoto skici.

  2. Zemesgabalam Jūrmalā, Čiekuru ielā 17 piešķirt adresi Gaileņu ielā 6 saskaņā ar pievienoto skici.
Priekšsēdētājs          L.Alksnis