Latvijas Republika

LATVIJAS REPUBLIKA
JŪRMALAS PILSĒTAS DOMES
LĒMUMS
Jūrmalā
2006.gada 3.maijāNr.410

protokols Nr.10, 11. punkts

Par Majoru pamatskolas sporta laukuma
būvniecības ieceri Jūrmalā, Rīgas ielā 1

Pēc Jūrmalas pašvaldības pasūtījuma sabiedrība ar ierobežotu atbildību „SUBSTACE“ ir sagatavojusi Majoru pamatskolas sporta laukuma būvniecības ieceri zemesgabalā Jūrmalā, Rīgas ielā 1. Zemesgabals saskaņā ar Jūrmalas pilsētas Attīstības plānu ir darījumu iestāžu teritorija (D). Saskaņā ar Jūrmalas pilsētas apbūves noteikumiem maksimālais apbūves blīvums zemesgabalā ir 40%, maksimālais stāvu skaits un augstums ir 2 stāvi ar jumta izbūvi, 12 m.

Pamatojoties uz Latvijas Republikas Būvniecības likuma 12.pantu, izstrādātajai būvniecības iecerei tika izsludināta publiskā apspriešana, kas notika no 2006.gada 1.februāra līdz 1.martam Jūrmalas pilsētas domes būvvaldes telpās. Būvniecības ieceres apspriešana, saņemto priekšlikumu izskatīšana un tikšanās ar Jūrmalas pilsētas domes būvvaldes speciālistiem notika 2006.gada 23.februārī būvvaldē. Tikšanās dalībnieki atbalstīja Majoru pamatskolas sporta laukuma būvniecības ieceri minētajā zemesgabalā. No iedzīvotājiem galvenie iebildumi bija par Majoru tirgus tālāko pastāvēšanu.

Iesniegtā būvniecības iecere tika izskatīta Jūrmalas pilsētas domes attīstības jautājumu komitejā 2006.gada 29.martā (protokols Nr.1.1-57/3), kura atbalstīja minēto ieceri.

Ņemot vērā iepriekš minēto, un pamatojoties uz Latvijas Republikas Būvniecības likumu un Latvijas Republikas Ministru kabineta noteikumu Nr.309 ,,Būvniecības publiskās apspriešanas noteikumi” 19.punktu, Jūrmalas pilsētas dome nolemj:

Atbalstīt Majoru pamatskolas sporta laukuma būvniecības ieceri zemesgabalā Jūrmalā, Rīgas ielā 1.

Priekšsēdētāja

I.Aizstrauta