Latvijas Republika

LATVIJAS REPUBLIKA
JŪRMALAS PILSĒTAS DOMES
LĒMUMS
Jūrmalā
2008.gada 22. maijāNr.458

protokols Nr.21, 62. punkts

Par servitūta līguma noslēgšanu
ar sabiedrību ar ierobežotu atbildību
“Lattelekom” Jūrmalā, Salaspils ielā 4

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “Lattelekom”, realizējot projektu Nr.O.ND.08.001 “Ēku Salaspils ielā 1, 1A un 4, Jūrmalā telefonizācija”, veiks ārtelpu sakaru skapja un ar to saistīto iekārtu uzstādīšanas darbus zemesgabalā Jūrmalā, Salaspils ielā 4 ar kadastra apzīmējumu 13000050506, uz kuru īpašuma tiesības nostiprinātas Jūrmalas pilsētas pašvaldībai. Tehniskā projekta izstrāde tiks veikta pēc servitūtu līguma noslēgšanas.

Pamatojoties uz Latvijas Republikas “Elektronisko sakaru likuma” 16.panta 2.daļu, 18.pantu, Būvniecības likuma 7.pantu, 11.pantu un likuma “Par pašvaldībām” 15.panta 2.punktu un 14.punktu, Jūrmalas pilsētas dome nolemj:

  1. Noslēgt servitūta līgumu ar sabiedrību ar ierobežotu atbildību “Lattelekom” par ārtelpu sakaru skapja uzstādīšanu un servitūta tiesību nodrošināšanu uz 20 kv.m. platību zemesgabalā Jūrmalā, Salaspils ielā 4.

  2. Noteikt, ka visas darbības, kas saistītas ar servitūta līguma reģistrēšanu Zemesgrāmatā veiks Lietotājs - sabiedrība ar ierobežotu atbildību “Lattelekom”.

Priekšsēdētājs

R.Munkevics