Latvijas Republika

LATVIJAS REPUBLIKA
JŪRMALAS PILSĒTAS DOMES
LĒMUMS
Jūrmalā
2009.gada 23.aprīlīNr.309

protokols Nr.8, 15. punkts

Par pašvaldības funkcijas noteikšanu zemesgabalam
Jūrmalā, Dubultu prospektā 52A

Nekustamais īpašums Jūrmalā, Dubultu prospektā 52A sastāv no zemesgabala ar kadastra numuru 1300 011 1709 un platību 683 kv.m.

Jūrmalas pilsētas pašvaldībai piekrītošais zemesgabals Jūrmalā, Dubultu prospektā 52A ar platību 683 kv.m ir izveidots ar Jūrmalas pilsētas zemes komisijas 2009.gada 13.marta lēmumu Nr.52 „Par zemesgabala izveidošanu Jūrmalā, Dubultu prospektā 52A” pašvaldības autonomo funkciju pildīšanai – iedzīvotāju veselīga dzīvesveida veicināšanai un sporta un atpūtas objekta izbūvēšanai.

Zemesgabals Jūrmalā, Dubultu prospektā 52A ir neapbūvēts, tas atrodas jauktā darījumu, atpūtas un dzīvojamā teritorijā saskaņā ar Jūrmalas pilsētas teritorijas plānojumu, kas apstiprināts ar Jūrmalas pilsētas domes 2007.gada 12.jūlija saistošajiem noteikumiem Nr.19 „Par Jūrmalas Attīstības plāna (ģenerālplāna) grozījumu, grafiskās daļas, teritorijas izmantošanas un apbūves noteikumu apstiprināšanu”. Zemesgabala lietošanas mērķis ir pārējo sabiedriskās nozīmes objektu apbūve – 0908.

Lai veiktu pašvaldībai noteiktās autonomās funkcijas – iedzīvotāju veselīga dzīvesveida veicināšana – izpildi, pamatojoties uz Latvijas Republikas likuma „Par pašvaldībām” 15.panta 6.punktu, lai sakārtotu īpašuma tiesības, nodrošinot pašvaldības autonomo funkciju pildīšanu, ievērojot darba grupas pašvaldības funkcijas noteikšanai neapbūvētajos zemesgabalos 2006.gada 23.novembra sēdes protokola 5.punktu, Jūrmalas pilsētas dome nolemj:

  1. Noteikt, ka pašvaldības autonomo funkciju pildīšanai – iedzīvotāju veselīga dzīvesveida veicināšanai un sporta un atpūtas objekta izbūvēšanai ir nepieciešams pašvaldībai piekrītošais zemesgabals Jūrmalā, Dubultu prospektā 52A ar kadastra numuru 1300 011 1709 un platību 683 kv.m, kurš atrodas jauktā darījumu, atpūtas un dzīvojamā teritorijā saskaņā ar Jūrmalas pilsētas teritorijas plānojumu.

  2. Uzdot Jūrmalas pilsētas domes pašvaldības īpašumu tiesiskās reģistrācijas un datu bāzes nodaļai veikt nepieciešamās darbības, lai nostiprinātu īpašuma tiesības Zemesgrāmatā Jūrmalas pilsētas pašvaldībai uz zemesgabalu Jūrmalā, Dubultu prospektā 52A.

  3. Lēmuma izpildi kontrolēt Jūrmalas pilsētas domes izpilddirektoram G.Truksnim.

  4. Lēmumu var pārsūdzēt Administratīvajā rajona tiesā Rīgā, Antonijas ielā 6 viena mēneša laikā no tā paziņošanas dienas.

Priekšsēdētājs

Ģ.Trencis