Latvijas Republika

LATVIJAS REPUBLIKA
JŪRMALAS PILSĒTAS DOME
LĒMUMS
Jūrmalā
2010.gada 22.jūlijāNr.535

protokols Nr.20, 10. punkts

Par pilsētas svētkiem

Ar Jūrmalas pilsētas domes 2009.gada 11.jūnija lēmumu Nr.407 „Par Jūrmalas pilsētas kultūrvides attīstības stratēģijas 2008.-2020.gadam apstiprināšanu” (protokols Nr.13) par kultūrvides attīstības stratēģisko mērķi tika izvirzīta kvalitatīvu, augstvērtīgu un daudzveidīgu kultūras norišu organizēšana un popularizēšana. Lai nodrošinātu Jūrmalas pilsētas kā nozīmīga valsts kultūras centra popularitātes un atpazīstamības pieaugumu nacionālā un starptautiskā mērogā, ir jārealizē kultūras pasākumu skaita pieaugums. Viens no Jūrmalas kultūrvides attīstības stratēģijas uzdevumiem ir pilsētas kultūras nedēļu organizēšana.

Lai nodrošinātu Jūrmalas pilsētas kultūrvides attīstības stratēģijas ieviešanu, kā arī sekmētu Jūrmalas pilsētas popularitātes un atpazīstamības pieaugumu un pamatojoties uz likuma „Par pašvaldībām” 15.panta 1.daļas piekto punktu un 21.panta pirmo daļu, Jūrmalas pilsētas dome nolemj:

  1. Katru gadu jūlija mēneša pēdējā nedēļā un augusta mēneša pirmajā nedēļā organizēt pilsētas svētkus - Starptautiskā populārās mūzikas jauno izpildītāju konkursa „Jaunais Vilnis” kultūras nedēļu.

  2. Par kultūras nedēļas pasākumu norises vietu noteikt Jūrmalas pilsētas administratīvās teritorijas daļu Dzintaros, ārpus sabiedrības ar ierobežotu atbildību „Dzintaru koncertzāle” apsaimniekošanā nodotai teritorijai.

  3. Jūrmalas pilsētas Kultūras centram (A.Kristvalds) izstrādāt katra gada kultūras nedēļas konkrēto pasākumu un aktivitāšu plānu un iesniegt to apstiprināšanai Jūrmalas pilsētas domes Kultūras un sporta komitejā.

Priekšsēdētājs

R.Ražuks