Latvijas Republika

LATVIJAS REPUBLIKA
JŪRMALAS PILSĒTAS DOME
LĒMUMS
Jūrmalā
2011.gada 27.janvārīNr. 54

protokols Nr. 3, 40. punkts

Par dzīvojamās mājas Jūrmalā, Jāņa Pliekšāna ielā 82
pārvaldīšanas tiesību nodošanu

Nekustamais īpašums Jūrmalā, *** sastāv no zemesgabala ar kopējo platību 2356 kv.m ar kadastra apzīmējumu ***, īpašuma tiesības Jūrmalas Zemesgrāmatu nodaļā ir nostiprinātas A. S.. Uz zemesgabala atrodas: 5 stāvu dzīvojamā māja ar 45 dzīvokļu īpašumiem (kadastra apzīmējums ***). Dzīvokļa īpašums Nr.10 ar kopējo platību 47,40 kv.m un tam piekrītošās kopīpašuma 4740/214406 domājamās daļas ir Jūrmalas pilsētas pašvaldības īpašums.

Pamatojoties uz Latvijas Republikas likuma „Par pašvaldībām” 21.panta pirmās daļas 27.punktu, Latvijas Republikas likuma „Par valsts un pašvaldību dzīvojamo māju privatizāciju” 51.panta trešo, piekto, sesto daļu, izskatot dzīvojamās mājas Jūrmalā, ***, dzīvokļu īpašnieku kopsapulces 2010 .gada 27.novembra protokolu, kā arī ņemot vērā 2010.gada 4.jūnijā Daudzdzīvokļu dzīvojamās mājas Jūrmalā, *** dzīvokļu īpašnieku biedrības „Pliekšāna 82” kopsapulcē apstiprinātos dzīvokļa īpašuma, kopīpašuma, nedzīvojamo telpu un zemesgabala lietošanas noteikumus, ievērojot to, ka strīdi par īres un apsaimniekošanas maksām, kā arī par nepieciešamajiem ieguldījumiem ēkā un uzkrājumiem, ir izskatāmi vispārējās jurisdikcijas tiesā atbilstoši Latvijas Republikas Civilprocesa likuma normām, Jūrmalas pilsētas dome nolemj:

1. Nodot dzīvojamās mājas Jūrmalā, *** pārvaldīšanas un apsaimniekošanas tiesības biedrībai „Pliekšāna 82” (reģistrācijas Nr.40008160850, juridiskā adrese Jūrmalā, Jāņa Pliekšāna ielā 82-25).

2. Pilnvarot sabiedrību ar ierobežotu atbildību „Jūrmalas namsaimnieks” organizēt un nodot lēmuma 1.punktā minēto īpašumu.

3. Pilnvarot Jūrmalas pilsētas domes izpilddirektoru slēgt dzīvojamās mājas Jūrmalā, Jāņa Pliekšāna ielā 82 kopīpašuma pārvaldīšanas un apsaimniekošanas pilnvarojuma līgumu ar biedrību „Pliekšāna 82” par pašvaldības daļas dzīvokļa īpašuma Nr.10 pārvaldīšanu un apsaimniekošanu

Priekšsēdētājs

G.Truksnis


Lejupielāde: DOC un PDF