Latvijas Republika

LATVIJAS REPUBLIKA
JŪRMALAS PILSĒTAS DOME
LĒMUMS
Jūrmalā
2011.gada 17.februārīNr. 83

protokols Nr. 4, 36. punkts

Par nekustamā īpašuma Jūrmalā,
Tukuma ielā 11 nomāšanu no Ģ.K.

Ar Jūrmalas Zemesgrāmatu nodaļas 2006.gada 3.oktobra lēmumu īpašuma tiesības uz nekustamo īpašumu Jūrmalā, ***, kas sastāv no zemesgabala ar kadastra Nr***. un kopējo platību 6686 m2, pamatceltnes liters Nr.***, palīgceltnēm liters Nr.***, Nr.***, Nr.*** un Nr.***., nostiprinātas Ģ.K., zemesgrāmatas nodalījums Nr.***. Zemesgrāmatu nodalījumā reģistrētās palīgceltnes liters Nr.*** (kadastra apzīmējums ***) liters Nr.*** (kadastra apzīmējums ***) un liters Nr.*** (kadastra apzīmējums ***) dabā neeksistē.

Pamatojoties uz Latvijas Republikas likuma „Par pašvaldībām” 14.pantu un ņemot vērā Ģ.K. pilnvarotās personas O.Z. iesniegumu, Jūrmalas pilsētas dome nolemj :

1. Ar 2011.gada 17.februāri noslēgt līgumu ar Ģ.K. (personas kods ***) par nekustamā īpašuma Jūrmalā, ***, kas sastāv no zemesgabala ar kadastra Nr.*** un kopējo platību 6686 m2, pamatceltnes liters Nr.*** ar kopējo platību 480,32 m2, palīgceltnēm liters Nr.***, Nr.***, Nr.***, Nr.*** (saskaņā ar pievienoto zemesgabala plānu), nomu līdz 2012.gada 31.decembrim Jūrmalas pirmsskolas izglītības iestādes „Pienenīte” darba nodrošināšanai.

2. Noteikt telpu nomas maksu Ls 354,57 apmērā mēnesī un zemes nomas maksu 5% apmērā no zemes kadastrālās vērtības gadā, paredzot, ka maksājumi tiek veikti no 2011.gada 1.janvāra. 2011.gada 1.janvārī zemesgabala 6686 m2 platībā kadastrālā vērtība ir Ls 18534,

3. Noteikt, ka nomnieks patstāvīgi maksā nekustamā īpašuma nodokli.

4. Kompensēt Ģ.K. dabā neeksistējošo palīgceltņu liters Nr.***, Nr.*** un Nr.*** kadastrālo vērtību uz 2011.gada 1.janvāri – Ls 213 un veikt nepieciešamās darbības zemesgrāmatas ierakstu dzēšanai par minētajām palīgēkām.

5. Noteikt, ka Jūrmalas pašvaldības ieguldījumi ēkas Jūrmalā, Tukuma ielā 11 lit.1 remontdarbos ārkārtas situācijas novēršanai ir seguma avots telpu nomas maksai, zemes nomas maksai, kā arī kompensācijas izmaksām par palīgceltnēm liters Nr.2, Nr.3 un Nr.4.

6. Jūrmalas pilsētas domes Pašvaldības īpašumu pārvaldīšanas nodaļai (G.Jubele) divu mēnešu laikā sagatavot lēmuma 1.punktā minēto nekustamā īpašuma nomas līgumu starp Jūrmalas pirmsskolas izglītības iestādi „Pienenīte” un Ģ.K., kura vārdā uz pilnvaras pamata rīkojas O.Z. (personas kods ***).

Priekšsēdētājs

G.Truksnis


Pielikums PDF


Lejupielāde: DOC un PDF