Latvijas Republika

LATVIJAS REPUBLIKA
JŪRMALAS PILSĒTAS DOME
LĒMUMS
Jūrmalā
2011.gada 21.aprīlīNr. 197

protokols Nr. 8, 38. punkts

Par dzīvojamās mājas Jūrmalā, Tallinas ielā 13
pārvaldīšanas tiesību nodošanu

Nekustamais īpašums Jūrmalā, Tallinas ielā 13, sastāv no zemesgabala ar kopējo platību 2953 kv.m. (kadastra apzīmējumu ***). Uz zemesgabala atrodas: 5 stāvu dzīvojamā māja (kadastra apzīmējums ***) ar 78 dzīvokļu īpašumiem, dzīvokļu kopējā platība 3047,5 kv.m.

Dzīvokļu īpašumi Nr.40, Nr.76 un tiem piekrītošās kopīpašuma domājamās daļas ir Jūrmalas pilsētas pašvaldības īpašums. Pašvaldības dzīvokļi ir izīrēti.

Pamatojoties uz Latvijas Republikas likuma „Par pašvaldībām” 21.panta pirmās daļas 27.punktu, Latvijas Republikas likuma „Par valsts un pašvaldību dzīvojamo māju privatizāciju” 51.panta trešo, piekto, sesto daļu, izskatot dzīvojamās mājas Jūrmalā, Tallinas ielā 13 dzīvokļu īpašnieku kopsapulces 2010.gada 18.decembra protokolu, 2011.gada 28.februāra daudzdzīvokļu dzīvojamās mājas pārvaldīšanas līgumu Nr.280211/1, ievērojot to, ka strīdi par īres un apsaimniekošanas maksām, kā arī par nepieciešamajiem ieguldījumiem ēkā un uzkrājumiem ir izskatāmi vispārējās jurisdikcijas tiesā atbilstoši Civilprocesa likuma normām, Jūrmalas pilsētas dome nolemj:

1. Nodot dzīvojamās mājas Jūrmalā, Tallinas ielā 13 pārvaldīšanas un apsaimniekošanas tiesības sabiedrībai ar ierobežotu atbildību „Jūrmalas Namu Serviss” (reģistrācijas Nr.***, juridiskā adrese Jūrmalā, ***).

2. Pilnvarot pašvaldības sabiedrību ar ierobežotu atbildību „Jūrmalas namsaimnieks” (N.Bērziņš) organizēt un nodot sabiedrībai ar ierobežotu atbildību „Jūrmalas Namu Serviss” 1.punktā minēto īpašumu.

3. Pilnvarot Jūrmalas pilsētas domes izpilddirektoru (V.Vītoliņš) slēgt dzīvojamās mājas Jūrmalā, Tallinas ielā 13 kopīpašuma pārvaldīšanas un apsaimniekošanas pilnvarojuma līgumu ar sabiedrību ar ierobežotu atbildību „Jūrmalas Namu Serviss” par pašvaldības daļas dzīvokļu īpašumiem Nr.40 un Nr.76 pārvaldīšanu un apsaimniekošanu.

Priekšsēdētājs

G.Truksnis


Lejupielāde: DOC un PDF