Latvijas Republika

LATVIJAS REPUBLIKA
JŪRMALAS PILSĒTAS DOME
LĒMUMS
Jūrmalā
2011.gada 21.aprīlīNr. 198

protokols Nr. 8, 39. punkts

Par dzīvojamo māju Jūrmalā, Kalnciema ielā 20
pārvaldīšanas tiesību nodošanu

Nekustamais īpašums Jūrmalā, Kalnciema ielā 20, sastāv no zemesgabala ar kopējo platību 1036 kv.m (kadastra apzīmējums ***). Uz zemesgabala atrodas trīs dzīvojamās mājas (kadastra apzīmējums ***, ***, ***), garāža (kadastra apzīmējums ***) un četras palīgceltnes ( kadastra apzīmējums ***, ***, ***, ***).

Īpašuma tiesības Jūrmalas Zemesgrāmatu nodaļā uz nekustamo īpašumu Jūrmalā, Kalnciema ielā 20 ir nostiprinātas Jūrmalas pilsētas pašvaldībai uz ½ domājamo daļu, V.A.L. uz ¼ domājamo daļu un I.L. uz domājamo daļu.

Pamatojoties uz 2010.gada 1.jūlija līgumu Nr.1.1-16/564 par kopīpašuma Jūrmalā, Kalnciema ielā 20 sadali dzīvokļu īpašumos, dzīvojamās mājās ir 5 dzīvokļu īpašumi un 1 nedzīvojamā telpa. Dzīvokļa īpašums Nr.5, kas sastāv no dzīvojamās mājas ar kadastra apzīmējumu 1300 009 7709 003 un tam piekrītošajām kopīpašuma daļām, ir pašvaldības īpašums.

Pamatojoties uz Latvijas Republikas likuma „Par pašvaldībām” 21.panta pirmās daļas 27.punktu, Latvijas Republikas likuma „Par valsts un pašvaldību dzīvojamo māju privatizāciju” 51.panta trešo, piekto, sesto daļu, izskatot dzīvojamo māju Jūrmalā, Kalnciema ielā 20 dzīvokļu īpašnieku kopsapulces 2011.gada 20.februāra protokolu, 2011.gada 23.februāra dzīvokļu īpašnieku savstarpējo līgumu par kopīpašuma pārvaldīšanu un apsaimniekošanu, ievērojot to, ka strīdi par īres un apsaimniekošanas maksām, kā arī par nepieciešamajiem ieguldījumiem ēkā un uzkrājumiem ir izskatāmi vispārējās jurisdikcijas tiesā atbilstoši Civilprocesa likuma normām, Jūrmalas pilsētas dome nolemj :

1. Nodot dzīvojamo māju Jūrmalā, Kalnciema ielā 20 pārvaldīšanas un apsaimniekošanas tiesības pilnvarotajai personai A.T. (personas kods ***).

2. Pilnvarot pašvaldības sabiedrību ar ierobežotu atbildību „Jūrmalas namsaimnieks” (N.Bērziņš) organizēt un nodot pilnvarotajai personai A.T. 1.punktā minēto īpašumu.

3. Pilnvarot Jūrmalas pilsētas domes izpilddirektoru (V.Vītoliņš) slēgt dzīvojamo māju Jūrmalā, Kalnciema ielā 20 kopīpašuma pārvaldīšanas un apsaimniekošanas pilnvarojuma līgumu ar pilnvaroto personu A.T. par pašvaldības daļas dzīvokļa īpašuma Nr.5 pārvaldīšanu un apsaimniekošanu.

Priekšsēdētājs

G.Truksnis


Lejupielāde: DOC un PDF