Latvijas Republika

LATVIJAS REPUBLIKA
JŪRMALAS PILSĒTAS DOME
LĒMUMS
Jūrmalā

Zaudējis spēku ar domes 2023.gada 30.novembra 555.lēmumu

2011.gada 29.septembrīNr. 416

protokols Nr. 17, 11. punkts

Jūrmalas pilsētas domes dalība
asociācijā „EDEN tīklojums”

Pamatojoties uz Latvijas Republikas likuma „Par pašvaldībām” 12.pantu un 2011.gada 14.septembra Jūrmalas pilsētas domes Tūrisma un kūrorta jautājumu komitejas atzinumu (protokols Nr.1.1-64/08), un to, ka 2010.gadā Eiropas Komisija ir atzinusi Jūrmalu par Eiropas izcilāko tūristu galamērķi nominācijā „Ūdens tūrisms”, Jūrmalas pilsētas dome nolemj:

1. Iestāties Eiropas tūristu izcilāko galamērķu (EDEN) uzvarētāju – tūristu galamērķu veidotajā asociācijā „EDEN Network” („Eden tīklojums”).

2. Pilnvarot Jūrmalas pilsētas domes Tūrisma un ārējo sakaru nodaļas vadītāju G.Ušpeli parakstīt asociācijas „Eden tīklojums” statūtus Jūrmalas pilsētas domes vārdā.

3. Jūrmalas pilsētas domes Tūrisma un ārējo sakaru nodaļas vadītājai G.Ušpelei īstenot aktivitātes asociācijas „Eden tīklojums” ietvaros, kas saistās ar Jūrmalas pilsētas dalību tajā.

4. Paredzēt Jūrmalas pilsētas domes Tūrisma un ārējo sakaru nodaļas 2012.gada budžetā 100,-EUR iestāšanās maksu asociācijā un 400,-EUR, kas ir ikgadējā dalības maksa asociācijā.

5. Jūrmalas pilsētas domes priekšsēdētāja vietniekam ekonomikas un attīstības jautājumos kontrolēt šī lēmuma izpildi.

Priekšsēdētājs

G.Truksnis