Latvijas Republika

LATVIJAS REPUBLIKA
JŪRMALAS PILSĒTAS DOME
LĒMUMS
Jūrmalā
2014.gada 15.maijāNr. 212

protokols Nr. 9, 10. punkts

Par sadarbības līguma noslēgšanu ar
sabiedrību ar ierobežotu atbildību „KT Agency”

Pamatojoties uz likuma „Par pašvaldībām” 15.panta pirmās daļas 6.punktu, lai veicinātu Jūrmalas pilsētā veselīgu dzīves veidu, uzlabotu iedzīvotāju fizisko aktivitāti un pilsētas starptautisku atpazīstamību, Jūrmalas pilsētas dome nolemj:

1. Noslēgt sadarbības līgumu ar sabiedrību ar ierobežotu atbildību „KT Agency” (reģistrācijas Nr.40103757235) par sporta maratonu sērijas – skriešanas pusmaratona, skrituļošanas maratona un velomaratona posmu organizēšanu Jūrmalas pilsētā 2014.gada vasaras sezonā saskaņā ar līguma projektu pielikumā (Sadarbības līgums).

2. Jūrmalas pilsētas domes Sporta nodaļai organizēt lēmuma 1.punktā minētā sadarbības līguma noslēgšanu un pilnvarot Jūrmalas pilsētas domes priekšsēdētāju Gati Truksni parakstīt sadarbības līgumu.

3. Jūrmalas pilsētas domes izpilddirektoram noteikt ar sadarbības līgumu pielīgto saistību realizācijas kārtību un nodrošināt to izpildes kontroli.

Priekšsēdētājs

G.Truksnis



Pielikums Jūrmalas pilsētas domes

2014.gada 15.maija lēmumam Nr.212

(protokols Nr.9,10.punkts)

SADARBĪBAS LĪGUMS Nr. _______

Jūrmalā 2014.gada _____________

Jūrmalas pilsētas dome, reģistrācijas Nr.90000056357, tās priekšsēdētāja Gata Trukšņa personā, kurš rīkojas saskaņā ar likumu „Par pašvaldībām” un Jūrmalas pilsētas domes 2010.gada 4.februāra saistošajiem noteikumiem Nr.6 „Jūrmalas pilsētas pašvaldības nolikums” (turpmāk – Dome), no vienas puses un

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību „KT Agency”, reģistrācijas Nr.40103757235, tās valdes locekles Žanetes Tupiņas personā, kurš rīkojas uz statūtu pamata (turpmāk – Partneris), no otras puses, turpmāk kopā saukti – Puses,

pamatojoties uz Jūrmalas pilsētas domes 2014.gada __.maija lēmumu Nr.__________ „ Par sadarbības līguma noslēgšanu ar SIA „KT Agnecy”,

noslēdz sekojoša satura līgumu (turpmāk – Līgums):

1. LĪGUMA PRIEKŠMETS

1.1. Puses vienojas par kopīgu sadarbību sporta maratonu sērijas – „Jūrmalas skriešanas pusmaratons”, „Jūrmalas skrituļošanas maratons” un „Jūrmalas velomaratons” posmu Jūrmalas pilsētas teritorijā 2014.gadā no jūnija līdz oktobrim (turpmāk – maratoni) organizēšanā un īstenošanā, lai uzlabotu iedzīvotāju fizisko aktivitāti un veicinātu veselīgu dzīvesveidu, vienlaikus popularizējot Jūrmalu kā kūrortpilsētu, saskaņā ar Līgumu.

2. PARTNERA TIESĪBAS UN PIENĀKUMI

2.1. Partneris patstāvīgi uzņemas iniciatīvu un ierosina atbilstošu pasākumu norisi, kas vērsti uz Līguma priekšmetā minēto sadarbības mērķu īstenošanu, izmantojot vislietderīgākos paņēmienus un efektīvākos līdzekļus.

2.2. Līdz maratonu norisei Partneris saskaņo ar Domi maratonu plānu un norises vietas.

2.3. Partneris, organizējot maratonus un ar tiem saistītos pasākumus, ir atbildīgs par Publisku izklaides un svētku pasākumu drošības likumā noteikto prasību ievērošanu (tajā skaitā saņemt atļauju un ievērot likumā noteiktās pasākuma organizatora tiesības, pienākumus un atbildību), kā arī nodrošina pasākumu norises atbilstību citiem Latvijas Republikas spēkā esošajiem normatīvajiem aktiem un Jūrmalas pilsētas pašvaldības noteiktajām prasībām.

2.4. Partnerim ir tiesības izvietot maratonu norises vietās reklāmu, ja tas ir izpildījis visas normatīvās prasības attiecībā uz reklāmas izvietošanu Jūrmalas pilsētas administratīvajā teritorijā (tajā skaitā saskaņošana ar kompetentām iestādēm, atļaujas saņemšana, nodevas samaksa u.tml.).

2.5. Pirms maratonu rīkošanas reklamēt tos plašsaziņas līdzekļos un maratonu starta – finiša zonā redzamā vietā izvietot reklāmas izkārtnes ar Jūrmalas pilsētas simboliku (ģerboni).

2.6. Partneris apņemas pildīt Līgumā minētās saistības, izmantojot savu darbaspēku, materiālus un tehniku.

2.7. Partneris apņemas atbilstoši sagatavot maratonu norises vietas, kā arī pēc katra atsevišķā maratona beigām sakopt tās.

2.8. Gadījumos, kad Partneris ir saņēmis Domes pretenziju par Partnera darbību saistībā ar Līgumu, Partnera pienākums ir nekavējoties sniegt rakstisku vai mutisku atbildi, atkarībā no pretenzijas izteikuma formas, kā arī novērst pretenzijā konstatētos trūkumus vai nepilnības.

2.9. Partnerim ir pienākums k ompensēt izdevumus pēc to faktiskiem apmēriem, kas Domei radušies Partnera vai viņa iesaistītās trešās personas vainas vai neuzmanības dēļ 10 (desmit) darba dienu laikā no pretenzijas nosūtīšanas dienas.

2.10. Partneris garantē un apliecina, ka tam ir visas tiesības, atļaujas un pilnvaras slēgt Līgumu un pienācīgi izpildīt tajā minētās saistības.

3. DOMES SAISTĪBAS

3.1. Nepieciešamības gadījumos Domei ir tiesības sniegt Partnerim norādījumus par Līguma saistību izpildi, tai skaitā arī izpildes veidu, laiku un vietu.

3.2. Dome apņemas līdzfinansēt maratonus atbilstoši Jūrmalas pilsētas pašvaldības budžeta iespējām, slēdzot ar Partneri līdzfinansējuma līgumu.

3.3. Domei ir tiesības izteikt Partnerim saistošas pretenzijas gan mutiskā, gan rakstiskā formā un saņemt atbildi, paskaidrojumus, kā arī to nekavējošu novēršanu.

3.4. Dome apņemas maratonu norises laikā neorganizēt pasākumus ar nosaukumu vai logotipu, kas ir līdzīgs sporta maratonu sērijas pasākumu nosaukumiem vai logotipiem.

3.5. Dome iespēju robežās nodrošina Partneri ar Domes reklāmas materiāliem, izvietošanai sacensību vietā.

4. LĪGUMA DARBĪBA, GROZĪŠANA UN IZBEIGŠANA

4.1. Līgums stājas spēkā tā parakstīšanas brīdī un ir spēkā līdz Līguma saistību izpildei vai tā izbeigšanai savstarpēji vienojoties pirms termiņa vai Līguma 4.3.punktā noteiktajā kārtībā.

4.2. Visiem grozījumiem vai papildinājumiem Līgumā jābūt noformētiem rakstveidā un pēc abpusējas parakstīšanas tie kļūst par Līguma neatņemamu sastāvdaļu.

4.3. Ja partneris nepilda tam Līgumā pielīgtās saistības, Domei ir tiesības nesaskaņot iesniegto maratonu plānu un rakstveidā vienpusēji atkāpties no Līguma.

5. STRĪDU IZŠĶIRŠANAS KĀRTĪBA

5.1. Ja Pušu starpā rodas strīds par Līguma izpildi, Puses izmanto visas iespējas to atrisināšanai savstarpēji vienojoties Līgumā minētajā kārtībā.

5.2. Rakstiskas pretenzijas izskatāmas un atbildes sniedzamas 10 (desmit) dienu laikā pēc šādu pretenziju saņemšanas, izņemot Līgumā minētos gadījumos.

5.3. Gadījumā, kad vienoties nav iespējams, strīdus jautājumi tiek risināti Latvijas Republikas normatīvajos aktos noteiktajā kārtībā.

6. CITI NOTEIKUMI

6.1. Ja kāda no Pusēm tiek reorganizēta, Līgums ir saistošs tās tiesību un saistību pārņēmējiem.

6.2. Līgums sastādīts latviešu valodā uz 3 (trīs) lapām un parakstīts 2 (divos) oriģināleksemplāros ar vienādu juridisku spēku - katrai Pusei pa vienam.

6.3. Puses apņemas paziņot par adreses izmaiņām. Šādi paziņojumi ir iesniedzami otrai Pusei rakstveidā vai izsūtāmi uz tās adresi, kas norādīta Līgumā, bet ja ir bijuši šādi paziņojumi par adreses maiņu, tad tie nosūtāmi uz pēdējā paziņojumā norādīto adresi. Šādiem paziņojumiem nav nepieciešams otras Puses akcepts.

7 . PUŠU REKVIZĪTI

Dome

Jūrmalas pilsētas dome

Jomas iela, Jūrmala 1/5, LV-2015

N/m reģistrācijas Nr.LV90000056357

Konta Nr.LV84PARX0002484572001

Akciju sabiedrība „Citadele banka”

Kods PARXLV22X

Tālr.: 67093800; fakss _________

Partneris

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību „KT Agency”

Adrese: Alderi, Rudens iela – 1, Ādažu nov., LV-2164

reģistrācijas Nr.40103757235

Konta Nr.LV34NDEA0000084130271

Nordea Bank AB Latvijas filiāle

Kods NDEALV2X

Tālr.: 67093800; fakss _________

__________________________

Gatis Truksnis

_____________________________

Žanete Tupiņa


Lejupielāde: DOC un PDF