Paziņojums publicēts Latvijas Republikas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" 26.05.2014. Stājas spēkā 27.05.2014.
Latvijas Republika

LATVIJAS REPUBLIKA
JŪRMALAS PILSĒTAS DOME
LĒMUMS
Jūrmalā
2014.gada 15.maijāNr. 239

protokols Nr. 9, 38. punkts

Par lokālplānojuma teritorijai Jūrmalā
starp Ērgļu ielu, Madonas ielu, dzelzceļu un pludmali
nodošanu publiskajai apspriešanai un institūciju atzinumu saņemšanai

Ar Jūrmalas pilsētas domes 2013.gada 30.maija lēmumu Nr.354 „Par lokālplānojuma izstrādes uzsākšanu teritorijai Jūrmalā starp Ērgļu ielu, Madonas ielu, dzelzceļu un pludmali un darba uzdevuma apstiprināšanu” tika uzsākta lokālplānojuma izstrāde, ar mērķi nodrošināt īslaicīgas lietošanas būvju, sezonas objektu, reklāmu un pludmales apkalpes objektu izvietošanas un ekspluatācijas noteikumus, precizējot to izmantošanas funkciju.

Jūrmalas pilsētas domē ir iesniegta sagatavotā lokālplānojuma 1.redakcija.

Saskaņā ar Ministru kabineta 2012.gada 16.oktobra noteikumu Nr.711 „Noteikumi par pašvaldību teritorijas attīstības plānošanas dokumentiem” 78.punktu un ar Jūrmalas pilsētas domes (turpmāk – Dome) Attīstības un vides jautājumu komitejas 2014.gada 9.maija atzinumu (protokols Nr.1.2-21/8) Jūrmalas pilsētas dome nolemj:

1. Nodot publiskajai apspriešanai un institūciju atzinumu saņemšanai lokālplānojumu teritorijai Jūrmalā starp Ērgļu ielu, Madonas ielu, dzelzceļu un pludmali.

2. Lokālplānojuma izstrādes vadītājam organizēt publisko apspriešanu, nosakot publiskās apspriešanas termiņu četras nedēļas.

3. Domes Mārketinga, sabiedrisko attiecību un ārējo sakaru pārvaldes Sabiedrisko attiecību nodaļai publicēt paziņojumu oficiālajā izdevumā „Latvijas Vēstnesis”, vietējā pašvaldības laikrakstā un pašvaldības tīmekļa vietnē par lokālplānojuma publisko apspriešanu, nodrošinot iespēju iepazīties ar lokālplānojumu pašvaldības tīmekļa vietnē.

Priekšsēdētājs

G.Truksnis


Pielikums Nr.1 PDF

Pielikums Nr.2 PDF

Pielikums Nr.3 PDF

Pielikums Nr.4 PDF


Lejupielāde: DOC un PDF