Latvijas Republika

LATVIJAS REPUBLIKA
JŪRMALAS PILSĒTAS DOME
LĒMUMS
Jūrmalā
2014.gada 13.novembrīNr. 493

protokols Nr. 16, 4. punkts

Par atļauju Jūrmalas pilsētas domes deputātei L.Maziņai
savienot amatu Eiropas Savienības struktūrfondu un Kohēzijas fonda
2014.-2020.gada plānošanas perioda uzraudzības komitejā

Pamatojoties uz likuma „Par interešu konflikta novēršanu valsts amatpersonu darbībā” 6.panta pirmo daļu, 8.1 panta piektās daļas 1.punktu, Jūrmalas pilsētas dome ir izvērtējusi un secina, ka Ligita Maziņa, savienojot Eiropas Savienības struktūrfondu un Kohēzijas fonda 2014.-2020.gada plānošanas perioda uzraudzības komitejas balsstiesīgā locekļa aizvietotāja amatu ar Jūrmalas pilsētas domes deputāta amatu, nerada interešu konfliktu, nenonāk pretrunā ar valsts amatpersonai saistošām ētikas normām un nekaitē valsts amatpersonas tiešo pienākumu pildīšanai.

Ņemot vērā minēto un Latvijas Pašvaldību savienības 2014.gada 6.novembra vēstulē Nr.1120143186/A2318 izteikto lūgumu atbalstīt Jūrmalas pilsētas domes deputātes Ligitas Maziņas kandidatūru Eiropas Savienības struktūrfondu un Kohēzijas fonda 2014.-2020.gada plānošanas perioda uzraudzības komitejas balsstiesīgā locekļa aizvietotāja amatā, Jūrmalas pilsētas dome nolemj:

1. Atbalstīt Jūrmalas pilsētas domes deputātes Ligitas Maziņas izvirzīšanu Eiropas Savienības struktūrfondu un Kohēzijas fonda 2014.-2020.gada plānošanas perioda uzraudzības komitejas balsstiesīgā locekļa aizvietotāja amatā.

2. Atļaut Ligitai Maziņai savienot Eiropas Savienības struktūrfondu un Kohēzijas fonda 2014.-2020.gada plānošanas perioda uzraudzības komitejas balsstiesīgā locekļa aizvietotāja amatu ar Jūrmalas pilsētas domes deputāta amatu.

Šo lēmumu saskaņā ar Administratīvā procesa likuma 70.panta pirmo daļu, 76.panta pirmo un otro daļu, 79.panta pirmo daļu, 188.panta otro daļu un 189.panta pirmo daļu var pārsūdzēt viena mēneša laikā no tā spēkā stāšanās dienas pieteikumu iesniedzot Administratīvās rajona tiesas attiecīgajā tiesu namā pēc pieteicēja adreses [fiziskā persona — pēc deklarētās dzīvesvietas adreses, papildu adreses (Dzīvesvietas deklarēšanas likuma izpratnē) vai nekustamā īpašuma atrašanās vietas, juridiskā persona — pēc juridiskās adreses].

Priekšsēdētājs

G.Truksnis


Lejupielāde: DOC un PDF