Jūrmalas pilsētas dome

JŪRMALAS PILSĒTAS DOME

Jomas iela 1/5, Jūrmala, LV - 2015, tālrunis: 67093816, fakss: 67093956; e-pasts: pasts@jurmala.lv, www.jurmala.lv


LĒMUMS
Jūrmalā
2016.gada 19.maijāNr. 231

protokols Nr. 6, 21. punkts

Par sociālās dzīvojamās telpas adresē,
Jūrmalā, īres līguma noslēgšanu

Vārds Uzvārds , personas kods, reģistrēts Jūrmalas pilsētas pašvaldības palīdzības dzīvokļa jautājumu risināšanā 2.reģistrā sociālās dzīvojamās telpas izīrēšanai 2016.gada 1.februārī.

Vārds Uzvārds atbilst Jūrmalas pilsētas pašvaldības 2015.gada 19.februāra saistošo noteikumu Nr.6 ,,Par Jūrmalas pilsētas pašvaldības palīdzību personām dzīvokļa jautājumu risināšanā, reģistrācijas un palīdzības sniegšanas kārtību” 10.5.apakšpunktā noteiktajai personu kategorijai, kuras ir tiesīgas saņemt Jūrmalas pilsētas pašvaldības palīdzību dzīvokļa jautājumu risināšanā, tas ir – persona ar otrās grupas invaliditāti, kurai nav apgādnieku, ienākumi nepārsniedz Ministru kabineta noteikto minimālo mēneša darba algu un Labklājības pārvaldē ir veikts personas materiālā stāvokļa izvērtējums, lietošanā vai īpašumā nav citas dzīvojamās telpas.

Jūrmalas pilsētas domes Labklājības pārvalde 2016.gada 26.janvārī izsniegusi izziņu Nr.44 par atbilstību trūcīgas ģimenes (personas) statusam, ar kuru apliecināts, ka Vārds Uzvārds piešķirts trūcīgas personas statuss uz laiku no 2016.gada 1.janvāra līdz 2016.gada 30.jūnijam.

Palīdzības saņemšanas reģistrācijas grupas ietvaros dzīvojamā telpa tiek piedāvāta īrei personu reģistrācijas secībā. Rindas kārtība mainās, ja iepriekš reģistrētai personai ir zuduši apstākļi, kuri bijuši par pamatu palīdzības saņemšanai, persona ir atteikusies no attiecīgās dzīvojamās telpas īres vai nav sniegusi atbildi uz saņemto piedāvājumu.

Vārds Uzvārds ir piekritis sociālās dzīvojamās telpas adresē, Jūrmalā, kas sastāv no vienas istabas ar kopējā lietošanā esošām palīgtelpām, ar kopējo platību 17,68 m2 un dzīvojamo platība 10,40 m2, īrei.

Pamatojoties uz likuma „Par dzīvojamo telpu īri” 5.panta pirmo un otro daļu, likuma „Par sociālajiem dzīvokļiem un sociālajām dzīvojamajām mājām” 11.panta pirmo un otro daļu, saskaņā ar Jūrmalas pilsētas pašvaldības 2015.gada 19.februāra saistošo noteikumu Nr.6 ,,Par Jūrmalas pilsētas pašvaldības palīdzību personām dzīvokļa jautājumu risināšanā, reģistrācijas un palīdzības sniegšanas kārtību” 3., 10.5. un 34.punktu, ņemot vērā Jūrmalas pilsētas domes Dzīvokļu komisijas 2016.gada 3.maija atzinumu (protokols Nr.8.1-1/6) un Jūrmalas pilsētas domes Sociālo un veselības jautājumu komitejas 2016.gada 11.maija sēdes atzinumu (protokols Nr.1.2-25/5), Jūrmalas pilsētas dome nolemj:

1. Izīrēt Vārds Uzvārds sociālo dzīvojamo telpu adresē, Jūrmalā.

2. Noslēgt ar Vārds Uzvārds līgumu par sociālās dzīvojamās telpas adresē, Jūrmalā, īri uz laiku no līguma noslēgšanas dienas līdz 2016.gada 30.jūnijam.

3. Izslēgt Vārds Uzvārds no Jūrmalas pilsētas pašvaldības palīdzības dzīvokļa jautājumu risināšanā 2.reģistra.

4. Jūrmalas pilsētas domes Īpašumu pārvaldes Dzīvokļu nodaļai divu nedēļu laikā sagatavot šī lēmuma 2.punktā minēto īres līgumu.

5. Ja viena mēneša laikā no šī lēmuma pieņemšanas dienas īres līgums netiek noslēgts, šis lēmums zaudē spēku.

6. Šo lēmumu saskaņā ar Administratīvā procesa likuma 70.panta pirmo daļu, 76.panta pirmo un otro daļu, 79.panta pirmo daļu, 188.panta otro daļu un 189.panta pirmo daļu var pārsūdzēt viena mēneša laikā no tā spēkā stāšanās dienas, pieteikumu iesniedzot Administratīvās rajona tiesas attiecīgajā tiesu namā pēc pieteicēja adreses [pēc deklarētās dzīvesvietas adreses, papildu adreses (Dzīvesvietas deklarēšanas likuma izpratnē)].

Priekšsēdētājs

G. Truksnis


Lejupielāde: DOC un PDF