Jūrmalas dome

JŪRMALAS DOME

Jomas iela 1/5, Jūrmala, LV - 2015, tālrunis: 67093816, e-pasts: pasts@jurmala.lv, www.jurmala.lv


LĒMUMS
Jūrmalā
2023. gada 30. martāNr. 118

protokols Nr. 3, 17. punkts

Par Jūrmalas valstspilsētas pašvaldības ilgtermiņa saistību
uzņemšanos pilnveidoto vietējā ģeodēziskā tīkla punktu
apsekošanā, iznīcināto punktu izbūvē un pilnveidošanā
posmā no Slokas ielas (Dubultos) līdz Talsu šosejai
(Vaivaros), Jūrmalā

Jūrmalas valstspilsētas administrācijā tika izstrādāts iepirkums “Pilnveidoto vietējā ģeodēziskā tīkla punktu apsekošana, iznīcināto punktu izbūve un pilnveidošana posmā no Slokas ielas (Dubultos) līdz Talsu šosejai (Vaivaros), Jūrmalā” ar ID Nr. JVA2023/24 RIK (turpmāk - Iepirkums). Iepirkuma mērķis - izvēlēties pretendentu, kurš Jūrmalas valstspilsētas administrācijai sniegs pakalpojumu, apzinot pilnveidoto vietējā ģeodēziskā tīkla punktu (turpmāk - VTP) stāvokli no Slokas ielas pa Dubultu prospektu, Strēlnieku prospektu, Mellužu prospektu, Asaru prospektu līdz grunts zīmei Nr. 8711 (turpmāk - Darba rajons), apsekojot 60 VTP un no jauna ierīkojot apmēram 6 grunts zīmes (turpmāk - gz) un apmēram 15 cietā seguma zīmes (turpmāk - cz). Tā kā Darba rajonā no jauna tiks ierīkotas gz zīmes, to uzmērīšana un iekļaušana vietējā ģeodēziskā tīklā jāparedz pēc viena sasaluma cikla ievērošanas.

Augstāk minētie darbi veicami, lai nodrošinātu nepieciešamos ģeodēziskos atbalsta punktus mērniecības darbiem saistībā ar administratīvās teritorijas attīstību, kadastrālajai uzmērīšanai, nekustamā īpašuma valsts kadastra informācijas sistēmas darbības nodrošināšanai, augstas detalizācijas topogrāfisko datu iegūšanai un citu ģeodēzisko darbu izpildei.

Atbilstoši 2023. gada 17. marta paziņojumam Nr. 18-3.2/140 par lēmuma pieņemšanu, Iepirkumā par uzvarētāju tika atzīta sabiedrība ar ierobežotu atbildību “Ģeodēzists” (reģistrācijas Nr. 41203006878).

Ņemot vērā minēto un, lai nodrošinātu prasību viena sasaluma cikla ievērošanai no jauna ierīkoto gz zīmes punktu uzmērīšanai un iekļaušanai vietējā ģeodēziskā tīklā, nepieciešams noslēgt pakalpojuma līgumu, kura darbības termiņš ir ilgāks par 12 (divpadsmit) mēnešiem, paredzētais izpildes termiņš ir 2024. gada 1. novembris.

Pamatojoties uz Ģeotelpiskās informācijas likuma 12. panta 7. punktu , likuma “Par pašvaldību budžetiem” 22. panta pirmo un otro daļu, likuma “Par valsts budžetu 2023. gadam un budžeta ietvaru 2023., 2024. un 2025. gadam” 36. panta piektās daļas 1. punktu, Jūrmalas dome nolemj:

1. Uzņemties 2023. gadā ilgtermiņa saistības 11 495,00 euro (vienpadsmit tūkstoši četri simti deviņdesmit pieci euro, 00 centi) apmērā vietējā ģeodēziskā tīkla punktu apsekošanas, iznīcināto punktu izbūves un pilnveidošanas nodrošināšanai posmā no Slokas ielas (Dubultos) līdz Talsu šosejai (Vaivaros), Jūrmalā un veikt pakalpojuma apmaksu 2024. gadā.

2. Paredzēt ar ilgtermiņa saistību uzņemšanos saistīto izdevumu segšanu no Jūrmalas valstspilsētas pašvaldības budžeta.

Priekšsēdētāja

R. Sproģe


Lejupielāde: DOC un PDF