Jūrmalas dome

JŪRMALAS DOME

Jomas iela 1/5, Jūrmala, LV - 2015, tālrunis: 67093816, e-pasts: pasts@jurmala.lv, www.jurmala.lv


LĒMUMS
Jūrmalā
2022. gada 18. augustāNr. 407

protokols Nr. 13, 42. punkts

Par papildus finanšu līdzekļu piesaisti Jūrmalas
Futbola skolas mērķu sasniegšanai

Pamatojoties uz likuma “Par pašvaldībām” 41. panta pirmās daļas 4. punktu, Jūrmalas pilsētas domes 2020. gada 24. septembra nolikuma Nr. 27 “Jūrmalas Futbola skolas nolikums” (turpmāk - Nolikums) 33.5. apakšpunktu, lai sasniegtu “Jūrmalas pilsētas sporta un aktīvās atpūtas attīstības plānā 2020. – 2026. gadam” noteikto rīcības virzienu RV1 “Sporta un aktīvās atpūtas aktivitāšu daudzveidība un pieejamība ikvienam” un RV2 “Bērnu un jauniešu sporta un aktīvās atpūtas attīstība” noteiktos mērķus, veicinātu bērnu un jauniešu futbola masveidību un popularitāti Jūrmalas valstspilsētas teritorijā, kā arī motivētu bērnus un jauniešus aktīvam, kustīgam dzīvesveidam, veicinot apzināties sporta pozitīvo ietekmi uz personības izaugsmi un atbilstoši Nolikuma 7. punktā noteiktajiem mērķiem un 9.5., 9.13., 9.16., 9.20., 9.22. apakšpunktos noteiktajiem uzdevumiem, organizēt un vadīt dažāda līmeņa futbola pasākumus, sacensības Jūrmalas valstspilsētas administratīvajā̄ teritorijā, iesaistot Jūrmalas valstspilsētas izglītības iestādes un citas organizācijas, kā arī organizēt ar futbolu saistītas apmācības un seminārus, kā arī sadarboties ar valsts, pašvaldības institūcijām, Latvijas Futbola federāciju un citām nevalstiskajām organizācijām, ņemot vērā Nolikuma 55. punktu, kas nosaka, ka Jūrmalas Futbola skola normatīvajos aktos noteiktajā kārtībā ir tiesīga saņemt papildu finanšu līdzekļus, Jūrmalas dome nolemj:

1. Atbalstīt Jūrmalas Futbola skolas dalību Latvijas Futbola federācijas un citu organizāciju rīkotos projektos, pasākumu iesniegumu konkursos, atbalsta programmās un citos pasākumos ar mērķi piesaistīt finanšu līdzekļus Jūrmalas Futbola skolas nolikumā definēto mērķu un uzdevumu sasniegšanai, ja to īstenošanai nav nepieciešams Jūrmalas valstspilsētas pašvaldības budžeta līdzfinansējums vai tas ir apstiprināts Jūrmalas Futbola skolas budžetā.

2. Atbalstīt Jūrmalas Futbola skolu slēgt sadarbības līgumus par papildus finanšu līdzekļu piesaisti Jūrmalas Futbola skolas nolikumā definēto mērķu un uzdevumu sasniegšanai, ja līgumu izpildei nav nepieciešams Jūrmalas valstspilsētas pašvaldības budžeta līdzfinansējums vai tas ir apstiprināts Jūrmalas Futbola skolas budžetā.

3. Lēmuma 2. punktā minēto sadarbības līgumu slēgšanu uzdot Jūrmalas Futbola skolas direktoram.

Priekšsēdētājs

G. Truksnis


Lejupielāde: DOC un PDF