Jūrmalas dome

JŪRMALAS DOME

Jomas iela 1/5, Jūrmala, LV - 2015, tālrunis: 67093816, e-pasts: pasts@jurmala.lv, www.jurmala.lv


LĒMUMS
Jūrmalā
2023. gada 26. janvārīNr. 12

protokols Nr. 1, 14. punkts

Par dalību Valsts kultūrkapitāla fonda mērķprogrammas
“Dizaina un arhitektūras izglītības iestāžu materiāli
tehniskās bāzes uzlabošana” atklātajā projektu
konkursā un projekta īstenošanu tā
apstiprināšanas gadījumā

Pamatojoties uz Pašvaldību likuma 4. panta pirmās daļas 4. punktu, Valsts kultūrkapitāla fonda (turpmāk – VKKF) mērķprogrammas “Dizaina un arhitektūras izglītības iestāžu materiāli tehniskās bāzes uzlabošana” projektu konkursa nolikumu, kas apstiprināts VKKF padomes 2004. gada 25. marta sēdē (protokols Nr. 6 (146)), ar grozījumiem, kas apstiprināti līdz VKKF padomes 2022. gada 22. decembra sēdei (protokols Nr. 16 (448)), atbilstoši Jūrmalas valstspilsētas Attīstības programmas 2023.-2029. gadam, kas apstiprināta ar Jūrmalas domes 2022. gada 15. septembra lēmumu Nr. 409 “Par Jūrmalas valstspilsētas attīstības programmas 2023.-2029. gadam un Jūrmalas valstspilsētas attīstības programmas 2023.-2029. gadam Stratēģiskās ietekmes uz vidi novērtējuma Vides pārskata apstiprināšanu” Rīcības plāna prioritātes “Prioritāšu īstenošanas plāna” prioritātēm “Piedāvāt mākslas izglītības metodisko atbalstu Jūrmalas vizuālās mākslas pedagogiem, veidojot digitālo metodisko materiālu bāzi” un “Papildināt skolas materiālo bāzi, piedaloties VKKF mērķprogrammas projektu konkursos”, saskaņā ar Jūrmalas pilsētas domes 2017. gada 1. februāra rīkojuma Nr.1.1-14/44 “Par Eiropas Savienības un citu ārējo finanšu instrumentu līdzfinansētu projektu ieviešanas kārtību Jūrmalas pilsētas pašvaldībā” 1. un 3. punktam, Jūrmalas dome nolemj:

1. Atbalstīt Jūrmalas Mākslasskolas dalību Valsts kultūrkapitāla fonda mērķprogrammas “Dizaina un arhitektūras izglītības iestāžu materiāli tehniskās bāzes uzlabošana” atklātajā projektu konkursā ar projekta pieteikumu “ Jūrmalas Mākslas skolas materiāli tehniskās bāzes papildināšana mācību procesa pilnveidošanai” (turpmāk - projekts) un projekta īstenošanu tā apstiprināšanas gadījumā.

2. Noteikt projekta mērķi – iegādāties daudzfunkcionālu printeri, lai nodrošinātu skolas kvalitatīvu mācību procesu, audzēkņu un Jūrmalas valstspilsētas iedzīvotāju iespēju izstrādāt funkcionālus vizuāli, tehnoloģiski, ekonomiski un komunikatīvi pamatotus multimediju produktus un tos novest līdz taustāmam rezultātam.

3. Noteikt projekta īstenošanas ieguvumus:

3.1. pilnveidota Jūrmalas Mākslas skolas materiāltehniskā bāze, kas sekmē izglītības piedāvājuma konkurētspējas palielināšanu un izglītības programmu pilnveidi un aktualizēšanu mūsdienu prasībām;

3.2. pilnveidots mācību priekšmetu: datorgrafika, animācija un citu mācību priekšmetu process, veidojot atbilstošus nosacījumus mācību un radošajam darbam;

3.3. skolas audzēkņiem mācību procesā un pilsētas iedzīvotājiem pieaugušo meistarklasēs mūžizglītības un mūsdienīgas mākslas pieejamības kontekstā sniegta iespēja izstrādāt funkcionālus vizuāli, tehnoloģiski, ekonomiski un komunikatīvi pamatotus multimediju produktus un tos novest līdz taustāmam rezultātam , tā veidojot izglītotu un zinošu kultūras pasākumu mērķauditoriju.

4. Noteikt projekta prognozējamo īstenošanas laiku no 2023. gada 1. februāra līdz 2023. gada 1. oktobrim.

5. Noteikt projekta kopējās indikatīvās izmaksas 2 000,00 euro (divi tūkstoši euro un 00 centi), kur Valsts kultūrkapitāla fonda finansējums ir 100 % jeb 2 000,00 euro (divi tūkstoši euro un 00 centi).

6. Projekta iesnieguma sagatavošanu un iesniegšanu uzdot Jūrmalas Mākslas skolai.

7. Projekta īstenošanu tā apstiprināšanas gadījumā uzdot Jūrmalas Mākslas skolai, slēdzot līgumu par projekta īstenošanu ar Valsts kultūrkapitāla fondu.

8. Projekta norises gaitu tā apstiprināšanas gadījumā pārraudzīt Jūrmalas valstspilsētas administrācijas Attīstības pārvaldes Stratēģiskās plānošanas nodaļai.

Priekšsēdētāja

R. Sproģe


Lejupielāde: DOC un PDF