Latvijas Republika

LATVIJAS REPUBLIKA
JŪRMALAS PILSĒTAS DOME
LĒMUMS
Jūrmalā
2014.gada 15.maijāNr. 265

protokols Nr. 9, 64. punkts

Par pludmales nogabala Jūrmalā, no Salacas ielas ass Upes ielas virzienā
nomas līguma noslēgšanu ar sabiedrību ar ierobežotu atbildību „GOLDDUST COMPANY”.

Saskaņā ar Jūrmalas pilsētas domes 2008.gada 11.decembra lēmumu Nr.1077 „Par Jūrmalas pilsētas Rīgas jūras līča piekrastes peldvietu zonējuma apstiprināšanu” pludmales nogabals no Salacas ielas ass Upes ielas virzienā atrodas „Aktīvās atpūtas zonā”.

Saskaņā ar Jūrmalas pilsētas domes 2008.gada 11.decembra lēmumu Nr.1077 „Par Jūrmalas pilsētas Rīgas jūras līča piekrastes peldvietu zonējuma apstiprināšanu” noteikts, ka „Aktīvās atpūtas zona” paredzēta individuālai bumbas, badmintona un citu pludmalei piemērotu spēļu spēlēšana; tajā var atrasties arī bērnu rotaļu laukumi un īpaši aprīkotas sporta zonas. Aktīvās atpūtas zonās pēc attiecīgas pašvaldības atļaujas saņemšanas pieļaujama arī publisku pasākumu organizēšana (diskotēkas, vasaras koncerti u.c. uzvedumi un pasākumi); Aktivitātes ar vējdēli, kaitbordu u.c. aktīviem peldlīdzekļiem, kas varētu traucēt peldētājiem, plānotas ārpus peldvietu robežām, taču šo peldlīdzekļu nomas punkti var atrasties aktīvās atpūtas zonā, ja nokļūšanai ūdenī ierīkoti speciāli ar bojām norobežoti koridori.

Pamatojoties uz likuma „Par pašvaldībām” 14.panta pirmās daļas 2.punktu, Jūrmalas pilsētas domes 2010.gada 25.februāra lēmuma Nr.192 „Pludmales nogabalu iznomāšanas kārtība”, Jūrmalas pilsētas domes 2014.gada 13.marta lēmuma Nr.146 „Par Jūrmalas pilsētas teritorijā esošo brīvo pludmales nogabalu nomas tiesību izsoles organizēšanu” 3.pielikuma „Mutiskās izsoles nolikums” 4.2.punktu, kā arī ņemot vērā Jūrmalas pilsētas domes nekustamā īpašuma iznomāšanas un izīrēšanas komisijas 2014.gada 17.aprīļa sēdes lēmumu (protokols Nr.8-2-6/6), Jūrmalas pilsētas dome nolemj:

1. Noslēgt līgumu ar sabiedrību ar ierobežotu atbildību „GOLDDUST COMPANY” (vienotais reģistrācijas Nr.40103544879) par pludmales nogabala Jūrmalā no Salacas ielas Upes ielas virzienā 205 metru garumā nomu (saskaņā ar šī lēmuma pielikumā pievienoto plānu) līdz 2014.gada 31.decembrim, ja mēneša laikā pēc lēmuma pieņemšanas dienas:

1.1. nomnieks samaksā pludmales nogabala nomas maksu 1166,45 EUR apmērā un pievienotās vērtības nodokli par visu nomas gadu, iemaksājot to Jūrmalas pilsētas domes norēķinu kontā;

1.2. nomnieks saskaņo ar Jūrmalas pilsētas domes Īpašumu pārvaldes Pašvaldības īpašumu nodaļu un Jūrmalas pilsētas domes Pilsētplānošanas nodaļu pludmales nogabala iekārtojuma projektu un iesniedz to Jūrmalas pilsētas domes Apmeklētāju apkalpošanas centrā, Jomas ielā 1/5, Jūrmalā.

2. Jūrmalas pilsētas domes Īpašumu pārvaldes Pašvaldības īpašumu nodaļai septiņu dienu laikā pēc lēmuma 1.1.apakšpunktā minētā maksājuma veikšanas un 1.2.apakšpunktā minētā iekārtojuma projekta saņemšanas sagatavot lēmuma 1.punktā minēto pludmales nogabala nomas līgumu.

3. Ja pludmales nogabala nomas līgums netiek noslēgts nomnieka vainas dēļ, šis lēmums zaudē spēku.

Priekšsēdētājs

G.Truksnis


Pielikums PDF


Lejupielāde: DOC un PDF